Gabbiano Igor Svart Frisörstol

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 684,06 kr /Månad
Artikelnr: 132209
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
5 995 kr
Inklusive moms: 1 199 kr
st

Igor Barberstol klippstol

Vi presenterar den helt nya Igor Barber Chair - där komfort möter stil, exklusivt tillgängligt från Swehealth! Denna moderna, perfekt färdiga möbel är en spelväxlare för din salong, och ger den största känslan av lyx och avkoppling under varje behandling.

Komfort och bekvämlighet

Med sin geniala upp- och nedjustering och det lutande ryggstödet säkerställer Igor Barber Chair att dina kunders komfort aldrig äventyras. Trots sin kompakta storlek är den genomtänkt designad för att erbjuda en bekväm och lutande position, så att dina kunder kan njuta av en verkligt bortskämd upplevelse.

Stabilitet och funktionalitet

Tillverkad med ekologiskt läderklädsel av högsta kvalitet, erbjuder sätet en touch av överflöd som dina kunder kommer att älska. Den breda basen garanterar stabilitet, vilket gör den till ett idealiskt val för hektiska salongsdagar. Dessutom ger den enkla nackstödsjusteringen en personlig touch, vilket skapar ett oförglömligt besök för varje gäst.

Snygg svart design

Den eleganta svarta designen utstrålar modern sofistikering, vilket gör Igor Barber Chair till ett uttryck i din salong. Uppgradera ditt utrymme, höj dina tjänster och visa upp din unika stil med denna exceptionella möbel.

Öka din salongs komfort och stil

Få din salong att sticka ut med Igor Barber Chair - symbolen för komfort, stil och individualitet. Missa inte chansen att skapa en oöverträffad salongsupplevelse för dina kunder.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter