Frisörstol Marcus Gold

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 788,23 kr /Månad
Artikelnr: 148417
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
6 995 kr
Inklusive moms: 1 399 kr
st

Exceptionell frisörstol

Den imponerande Gabbiano Marcus frisörstolen är en stilren möbel utrustad med ett effektivt hydraullyft och ett justerbart fot- och ryggstöd. Betydande anpassningsmöjligheter gör att du kan matcha stolen till den procedur som utförs vid ett givet ögonblick, vilket avsevärt ökar komforten för de tjänster som tillhandahålls . Sofistikerad finish och polerade element ger interiören en unik stil , och hög funktionalitet säkerställer komfort och effektivitet i arbetet.

Breda justeringsmöjligheter

Den hållbara hydrauliska lyften gör att sitthöjden kan justeras mellan 58-71 cm , även när klienten sitter i stolen. Detta garanterar en mer ergonomisk funktion , vilket säkerställer att sitsnivån kan justeras för att passa höjden på både klienten och den som utför behandlingen. Stolen har ett fällbart ryggstöd och ett justerbart fotstöd , tack vare vilket det är möjligt att placera klienten i en bekväm, halvt lutande position . Den här inställningen garanterar bättre åtkomst under vissa tjänster. Dessutom sträcker sig nackstödet med 20 cm och ger utmärkt stöd för huvudet, tack vare möjligheten att anpassa det efter individuella behov.

Faciliteter för arbetskomfort

Den mjuka sitsen garanterar klientens komfort under behandlingar. Det profilerade ryggstödet gör att du kan ta en bekväm position, vilket ger utmärkt ryggstöd, vilket är särskilt viktigt under längre behandlingar. Att utrusta stolen med en fullrotationsmekanism gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt. Klädda armstöd placerade i rätt höjd gör att klientens axlar kan placeras korrekt – detta säkerställer att klienten inte gräver ner huvudet i axlarna eller böjer sig – vilket avsevärt underlättar utförandet av exakta behandlingar . Handduks- och torktumlare som kan placeras under armstödet och i stolsryggen förbättrar arbetet avsevärt .

Enastående design

Den solida, breda baskonstruktionen säkerställer stabilitet och följaktligen hög användarkomfort . Fyllning med slitstarkt, deformationsbeständigt skum och klädsel av behagligt syntetiskt läder säkerställer möblernas hållbarhet och bekväm användning under lång tid . De gör också utrustningen motståndskraftig mot fukt, hållbar och lätt att rengöra. Att täcka i svarta nyanser med estetiska sömmar ger den en unik karaktär. Designer polerade dekorativa element , med hänvisning till vintagestilen, kommer perfekt att passa atmosfären i frisörsalonger och skapa deras fantastiska atmosfär.

Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd, nackstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: rund

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färger: nyanser av svart och guld

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter