Gabbiano frisörstol boss gammalt läder ljusbrunt

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 309,06 kr /Månad
Artikelnr: 126469
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
11 995 kr
Inklusive moms: 2 399 kr
st

Om din salong erbjuder skäggvård, träffa Boss Barber Chair

Vi presenterar Barber Chair Boss - din ultimata lösning för en välutrustad frisersalong som är specialiserad på skäggvårdstjänster. Denna frisörstol erbjuder ett antal justeringar som lovar maximal komfort för både stylisten och den uppskattade salongsklienten.

Upplev bekvämligheten med att inte bara justera höjden, utan också anpassa lutningen på ryggstödet, fotstödet och längden på sängstödet. Barber Chair Boss är designad för att tillgodose varje individs komfort, vilket säkerställer en verkligt personlig upplevelse.

Omfamna charmen i den gamla skolans design som sömlöst smälter samman med interiörarrangemang som påminner om klassiska stilar. Denna frisörstol är inte bara bekväm och lätt att justera utan erbjuder också en touch av vintage elegans som lyfter din salongs atmosfär.

Med felfri finish och exceptionell uppmärksamhet på detaljer är varje del av Boss Barber Chair tillverkad med precision. Den vackra klädseln med sin ursprungliga textur är gjord av högkvalitativt eko-läder, vilket säkerställer hållbarhet, motståndskraft mot nötning och enkelt underhåll.

Stabilitet är en prioritet, och den tunga gjutjärnsbasen ger ett oklanderligt stöd även under tunga belastningar. Boss Barber Chair är designad för att överträffa förväntningarna, vilket säkerställer perfekt stabilitet och smidig drift för alla salongsbehandlingar.

Uppgradera din frisersalong med Boss Barber Chair och ge dina kunder en oöverträffad trimningsupplevelse. Lyft din salongs status och rykte, locka kunder att återvända för de oklanderliga tjänsterna och den utsökta komforten som din uppskattade anläggning erbjuder.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter