Kosmetisk pall Svart

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 309,06 kr /Månad
Artikelnr: 141630
GTIN: 5906717448751
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 395 kr
Inklusive moms: 479 kr
st

Kosmetik pall svart med hjul för enkel förflyttning

Upplev oöverträffad komfort och stil med vår exklusiva sadelstol på hjul, en robust kosmetik pall utrustad med ryggstöd och en ergonomiskt profilerad sits. Den breda och stabila femstjärniga basen garanterar en säker och pålitlig plattform för ditt arbete.

Med möjligheten att justera stolen i tre olika nivåer får du fullständig kontroll över din arbetsposition:

  • Fullständig sitsvinkeljustering:** Anpassa sitt vinkeln för att möta dina individuella behov och maximera din komfort under långa arbetspass.
  • Höjd justering av ryggstödet:** Skräddarsy din stol genom att enkelt anpassa höjden på ryggstödet för att få optimalt stöd för din rygg och nacke.
  • Justerbar upp och ner:** Den flexibla justerings funktionen ger dig möjlighet att enkelt anpassa höjden på hela stolen för att passa din arbetsplats och personliga preferenser.

Endast 9kg

Varför välja vår kosmetik pall ?

För den ultimata upplevelsen av lyx och ergonomi i din skönhets rutin behöver du inte leta längre – vår kosmetik pall är det självklara valet för den moderna professionella. Här är varför du bör välja vår exklusiva sadelstol:

Oöverträffad Komfort: Med en ergonomiskt profilerad sits och ett inbyggt ryggstöd, ger vår kosmetik pall en oslagbar komfort som gör varje arbetspass till en ren fröjd. Njut av en känsla av lyx och avslappning samtidigt som du utför ditt arbete med precision.

Anpassningsbarhet: Ta kontroll över din arbetsmiljö med tre nivåer av justeringsmöjligheter. Justera sitsvinkeln, höjden på ryggstödet och höjden på själva stolen för att skapa en skräddarsydd arbetsställning som passar dig perfekt.

Stilren Design: Vår kosmetik pall kombinerar funktionalitet med en stilren och elegant design. Den breda, femstjärniga basen ger inte bara stabilitet utan utstrålar även en sofistikerad estetik som kommer att förhöja atmosfären i din arbetsplats.

Lätt och Hållbar: Med en vikt på endast 9 kg är vår sadelstol lätthanterlig och enkel att förflytta. Trots sin lätta design kompromissar vi inte när det gäller hållbarhet. Den är byggd för att stå emot de påfrestningar som kommer med daglig användning.

Perfekt för Skönhet och Arbete: Oavsett om du arbetar inom skönhetsbranschen eller behöver en bekväm arbetsstol för andra ändamål, kommer vår kosmetik pall att överträffa dina förväntningar och bli en oumbärlig del av din dagliga rutin.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter