Gabbiano Fine Gold Silver Roll Sadelstol

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 309,06 kr /Månad
Artikelnr: 148166
GTIN: 5906717457142
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 395 kr
Inklusive moms: 479 kr
st

Lyxig sadelstol med unik finish

Frisörpall Gabbiano Fine Silver imponerar med sitt unika utseende. Sitsen är gjord av glänsande läder imiterad metall och är lämpligt profilerad, vilket säkerställer arbetskomfort även under långa behandlingar. Höjdjustering gör att du kan anpassa möbeln efter användarens individuella behov.

Betydlig rörlighet för hög arbetskomfort

Den effektiva gaslyften gör att du kan justera sitthöjden inom 54-74 cm, vilket gör det mycket enkelt att justera den efter dina egna preferenser. En betydande förbättring är förmågan att helt rotera själva sätet, vilket säkerställer rörelsefrihet. Gummihjul säkerställer smidig rörelse utan att blockera när pallen flyttas. ABEC-7-lager garanterar smidig, problemfri drift och betydande rörlighet. Allt detta påverkar avsevärt användarkomforten.

En unik design som fångar ögat

Det unika utseendet på pallen är minnesvärt, det ser extremt elegant ut och kommer att vara ett elegant inslag i alla interiörer. Den är perfekt för både frisörer och skönhetssalonger. Den förkromade ramen och stabila femstjärniga bas med gummihjul säkerställer säker användning, stor rörlighet och möjligheten att anpassa sig efter dina behov. En korrekt profilerad sits i form av en sadel, fylld med deformationsbeständigt skum, garanterar komfort för användarna. Överdraget av glänsande syntetiskt läder i nyanser av guld är lätt att rengöra, slitstarkt och motståndskraftigt mot fukt.

De exakta måtten anges på bilden.

Uppmärksamhet. Nyansen på sätet skiljer sig från nyansen på basen.

Detaljer:

Färg: nyanser av silver

Sitsklädsel: syntetiskt läder Sitsfyllning : skum

Hjullager : ABEC-7 Hjulmaterial: gummi Silver element är lackade

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter