Sadelstol ergonomi med ryggstöd

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 298,65 kr /Månad
Artikelnr: HZ-6038E
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
2 295 kr
Inklusive moms: 459 kr
st

Upplev Fulländad Komfort och Stil med Vår Ergonomiska Sadelstol med Ryggstöd

Välkommen till en ny nivå av komfort och välbefinnande med vår exklusiva ergonomiska sadelstol med ryggstöd. Designad med omsorg och tillverkad med högkvalitativt medicinskt läder, kombinerar denna stol stil och funktion på ett unikt sätt.

Bättre Hållning

Med vår sadelstol tar du sittandet till en ny nivå. Inspirerad av ryttarens position, ger den dig möjligheten att sitta med en rak rygg och bibehålla en optimal hållning under långa perioder. Du undviker de vanliga problemen med spända axlar och ömma skuldror som ofta följer med traditionella stolar. Upptäck hur en förbättrad hållning kan förändra din dagliga komfort och produktivitet.

Material i En Klass För Sig

Vi förstår vikten av både estetik och hållbarhet. Vår sadelstol är klädd i högkvalitativt medicinskt läder, vilket ger en lyxig känsla och är enkelt att rengöra och underhålla. Den slitstarka sitsramen, tillverkad av aluminium, säkerställer stabilitet och lång livslängd. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda dig den ultimata sittupplevelsen.

Anpassa Din Komfort

Vi förstår att varje individ är unik, och därför har vi inkluderat justerbara funktioner för att du ska kunna skapa din egen perfekta sittställning. Ryggstödet kan enkelt justeras i både höjd och djup, vilket låter dig anpassa stolen efter dina preferenser och behov. På så sätt kan du skapa den mest skräddarsydda och bekväma upplevelsen för din kropp.

Välj den ergonomiska sadelstolen med ryggstöd och upplev hur bekvämlighet, stil och hållbarhet kan samexistera i perfekt harmoni. Investera i din komfort och välbefinnande idag och låt vår stol förändra ditt sittande för alltid. Din kropp kommer att tacka dig.


Upplev hållbar komfort. Upplev vår sadelstol med ryggstöd.


PU-säte = (34,5x42,5 cm)

h = 58 cm

H = 76 cm

Vikt: 8 kg

Finns i vit färg.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter