Armbåge modell i naturlig storlek

476 kr
Exklusive moms
  • Artikelnr: EA203
Billigast frakt från 79,20 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

st
PriceRunner Köpskydd

En mycket prisvärd modell med god kvalitet. Modellen demonstrerar ligamenten och illustrerar flexion, förlängning och inåt / utåt rotation av radien.

Obs: Vår SL-gemensamma serie axlar, knä, armbågar, höfter, fot och hand har inkluderats i sortimentet på grund av stark efterfrågan inom ramen för god kvalitet men till ett lägre pris. Vi är därför glada över att det nu är möjligt att få bra gemensamma modeller på eAnatomi.se och till ett lågt pris. Läs mer om andra gemensamma modeller i varje produktkategori. Leta efter "SL" i modellnumret.

Rörelsemodellen är ledmodellen flexibel och kan därför användas för att demonstrera armbågens rörelser såsom flexion.

Anatomiskt visar armbågens modell en del av överarmsbenet (humerus), en del av spolbenet (radie) och en del av armbågsbenet (ulna). Benstrukturen är realistisk och därför ses viktiga "osseösa landmärken", såsom noder och fördjupningar. Använder. Gummi visar också modellen ligament som hör till armbågsleden.

Minimera

Kliniskt är den här modellen idealisk för att förstå sprickor som armbågsfrakturer samt supra- och interkondylära frakturer. Naturligtvis är modellen också idealisk för att förstå lederna (luxation), sprains och artros (artros).

Modellen kan vara används också för att förstå störningar som tennis och golfbåge. Om detta är syftet, rekommenderar vi en av våra muskelmodeller med muskler istället.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.