Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Laminerad affisch på hjärtsjukdom på engelska

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 73379
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
505 kr
Inklusive moms: 101 kr
st

Äkta laminerad affisch som kan hängas med våra svarta affischlistor, som vi har bifogat gratis. 75 mikron lamineringen täcker hela affischen, som är helt vattentät och hållbar. Det är möjligt att använda vitmarkörer utan att skada affischen. En kvalitet som vi har säkerställt genom att stå för lamineringen.

 Med uppdaterade bilder och text och förbättrade designelement ger denna nya utgåva av vårt hjärtsjukdomskarta en lättfattlig översikt över de viktiga anatomiska aspekterna av hjärtsjukdomar. 

Progressionen av hjärtsjukdom hos ateroskleros visas i tre steg, var och en med en anatomisk bild av ytan eller tvärsnittet av hjärtat, ett tvärsnitt av en artär, och ett tvärsnitt av hjärtväggen. De trajekten visar hur en försvunnen artär leder till ischemi; Hur en blockerad arterie leder till en hjärtinfarkt (hjärtattack); och visa återhämtningsperioden med blodförsörjning.

Diagrammet visar också hjärtsjukdom vid högt blodtryck som kan leda till hypertrofi och utvidgning av vänstra ventrikeln. Kongestivt hjärtsvikt, mitralventilförlust och effekterna av åldrandet på hjärtat illustreras och beskrivs också. 
För jämförelse, innehåller diagrammet også illustrationer av normal hjärtanatomi, inklusive främre yta och tvärsnitt av hjärtat, systemets kranskärl på hjärtat, och ett tvärsnitt av en normal kransartär.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter