Affisch om ytliga rygg- och axelmuskler

Billigast frakt från 99 kr
Artikelnr: KLINIK19
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

525 kr
Inklusive moms: 105 kr
st

50x70cm

Anatomi affischen här behandlar såväl de ytliga ryggmusklerna som musklerna i axeln. Musklerna är grupperade, numrerade och namngivna med danska rubriker och rent latin i en enkel och tydlig listvy.

Illustrationerna inkluderar:

Stor illustration av ryggen från ländrygg till nacke inklusive axelpartiet

Mindre vy framifrån av axelleden med synliga muskler och ligament. Deltoideus skärs bort för att visa subscapularis.

Musklerna är numrerade och grupperade med färgkoder som gör det enkelt att relatera nummer till text och muskelgrupp. Till exempel. alla axel muskler är markerade med blått och dessutom är musklerna som utgör rotatorkuffen markerade med stjärnor *.


Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick, både visuellt och textmässigt, vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera de ytliga ryggmusklerna samt musklerna i axeln.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitets tryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinik affischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskel affisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinik affischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinik affischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter