Affisch om triggerpunkter utvecklad av Travell & Simons

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 9781975183851
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
795 kr
Inklusive moms: 159 kr
st

Affisch om triggerpunkter utvecklad av Travell & Simons

Motivet på denna affisch är extremt utbrett och uppskattat av utövare över hela världen. Affischerna illustrerar förhållandet mellan en smärta och respektive punkt där behandlingen ska ske, jfr Travell & Simons.

Motiven är identiska med motiven som används i böckerna och den större affischen under samma tema.


Affischen visar:

  • Ont i rygg och mage
  • Ryggont och höftvärk
  • Höft-, lår- och knävärk
  • Smärta i ben, vrister och fötter


Behandling

Se även tilläggsaffischen i samma serie, här i kategorin.

Beskrivning från förlaget:

De reviderade diagrammen är baserade på illustrationerna och tillvägagångssättet till den tredje upplagan av Travell, Simons & Simons' Myofascial Pain and Dysfunction: The Trigger Point Manual, uppdaterad av Joseph M. Donnelly. Uteslutningen av de tidigare "X:en" förklaras i bokens förord ​​enligt följande:

"Slutligen, och av särskild vikt, tar denna utgåva bort "X:en" från illustrationerna av refererade symptom (smärta) mönster. Aktuella bevis stöder behovet av att undersöka hela muskeln med avseende på närvaron av ett stramt band, fläckar ömhet och refererade symtom (smärta) för att diagnostisera förekomsten av TrPs. Det är också känt att dessa refererade symtomillustrationer är riktlinjer och att vilken del av muskeln som helst kan skapa hela eller delar av de refererade symtom (smärt)mönstren. Tredje upplagan av The Trigger Point Manual är ett vittnesbörd om Janet G. Travells, David G. Simons och Lois S. Simons banbrytande arbete inom området TrPs och myofascial smärta. Denna omfattande Trigger Point-manual designades och skrevs med patienterna vi servar i framkant. Avsikten med denna utgåva av The Trigger Point Manual är att underlätta praktik, stödja utbildning och inspirera till klinisk och vetenskaplig forskning inom området TrPs, myofascial smärta och andra diagnoser av muskuloskeletala syndrom. Denna Trigger Point Manual är också utformad för att hjälpa kliniker i kliniskt beslutsfattande och i hanteringen av patienter och individer som upplever smärtsamma och icke-smärtsamma tillstånd som resulterar i aktivitets- och delaktighetsbegränsningar."

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter