Affisch anatomi - Musklerna i halsen och svalget

Billigast frakt från 99 kr
Artikelnr: KLINIK7
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

525 kr
Inklusive moms: 105 kr
st

Anatomisk affisch som behandlar musklerna i svalget och svalget. Musklerna i svalg och svalg är grupperade, numrerade och namngivna med danska rubriker och rent latin i en enkel och tydlig listvy.

Illustrationerna inkluderar:

Gommen och munhålan

Frontalt snitt i tungan

Näshåla och dribbling sedd bakifrån

Svalget, struphuvudet och matstrupen sett bakifrån

Tunga och svalgmuskler sett från sidan

Struphuvudet sett uppifrån, bakifrån och från sidan


Musklerna i svalget och halsen är grupperade i namnlistan, så det är lätt att orientera sig och bilda sig en överblick över ett områdes muskler. Till exempel. är svalgets muskler grupperade i inre och yttre muskler precis som svalgets muskler är grupperade efter funktion som t.ex. bortförande av plicae vocales och rima glottidis.

Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick både visuellt och textmässigt vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera musklerna i svalg och svalg.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskelaffisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter