TENS EMS Fotmassage | cirkulationstränare

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: ems_foot
GTIN: 1231233232329
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
599 kr 349 kr
Inklusive moms: 69,80 kr
st

Optimera din fotvård med TENS EMS Fotmassage för förbättrad cirkulation

Upplev Effektiv Cirkulationsträning med TENS EMS Fotmassage behandling

Slipp besväret med att köpa en stor och klumpig maskin - nu kan du uppnå samma imponerande resultat med vår smidiga cirkulationstränare. Vår Fotmassage TENS-matta är designad för att ge dig enastående fördelar var som helst och när som helst.


5 Fördelar med Vår TENS EMS Fotmassage:

 • Mobil Smärtlindring: Denna innovativa cirkulationstränare erbjuder en bekväm behandling för att främja cirkulationen i fötterna. Du behöver inte längre en klumpig apparat - nu kan du enkelt använda Fotmassage TENS-mattan var du än befinner dig.

 • Direkt Stimulation: Genom smart EMS TENS-teknologi riktas elektriska impulser direkt till olika akupunkturpunkter på fötterna. Denna precisa stimulering främjar muskelaktivitet och ökar blodflödet, vilket ger en omedelbar känsla av välbefinnande.
 • Avslappnande Massage: Förbättra din blodcirkulation samtidigt som du njuter av en avkopplande fotmassage. Med tre olika massage-typer och sex inställningsnivåer kan du anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.
 • Trötthetsreducering: Speciellt för äldre personer som kan ha utmaningar med blodcirkulationen i fötterna, kan denna TENS EMS Fotmassage vara en livlina. Den hjälper till att reducera trötthet och ökar välbefinnandet genom att förbättra blodflödet.
 • Praktisk Portabilitet: Vår cirkulationstränare är inte bara effektiv utan även lätt och portabel. Oavsett om du är på kontoret eller hemma, kan du enkelt använda den närhelst du önskar.


Upptäck fördelarna med intelligent EMS massage som riktar sig mot akupunkturpunkterna på dina fötter. Oavsett storlek på dina fötter, kan du uppleva den positiva inverkan av denna bekväma och CE-godkända enhet. Gör din fotvård till en prioritet och njut av ökad komfort och cirkulation med vår TENS EMS Fotmassage.


Uppladdningsbar via USB kabel

Manual

Material: PU läder + ABS 

Storlek: 32,5 * 15 * 3,5 cm 

Vikt: 175g 


Enkel Användning med Tydliga Kontroller

Fotmassageapparaten har utformats med användarvänlighet i åtanke och erbjuder en smidig kontrollupplevelse med bara tre knappar.
 • 1.Anpassa Intensiteten: Använd "+" och "-" knapparna för att enkelt justera intensiteten på massagebehandlingen. På så sätt kan du skräddarsy upplevelsen för att passa dina preferenser och behov
 • 2.Enkelt På och Av: Starta eller stäng av enheten genom att helt enkelt trycka på strömknappen. Denna intuitiva funktion gör det möjligt för dig att snabbt komma igång och avsluta din massage.

 • 3.Smidig Nivåväxling: Genom att trycka på "M" -knappen kan du smidigt byta mellan de sex tillgängliga nivåerna. Detta ger dig möjligheten att anpassa din massage till olika behandlingsögonblick.


Upptäck fördelarna med en fotmassageapparat som sätter användarvänlighet i främsta fokus och låter dig njuta av avkoppling och komfort på dina villkor. Med enkla och tydliga kontroller kan du skräddarsy din massageupplevelse precis som du vill ha den.


Personer med nedanstående egenskaper eller tillstånd ska inte använda fotmattan.

 • Personer som har pacemaker eller AICD (automatisk implanterbar defibrillator).
 • Gravida personer.
 • Personer som har djup ventrombos
 • Personer med högt blodtryck.
 • Personer med hjärtsjukdom.

#tens #ems #fötter #massage #fotmassage matta #cirkulationstränare #test

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Om du har dålig blodcirkulation kan det ge symptom kan vara kalla händer och fötter och vita tår och fingrar, kallt runt tårna, domningar och stickningar i olika delar av kroppen, trötthet och muskelkramper i benen och ledvärk mm

Liknande produkter

Även köpta produkter