Provtagningsstol undersökningsstol - Therp

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 329,90 kr /Månad
Artikelnr: EL35B
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
21 795 kr
Inklusive moms: 4 359 kr
st

Provtagningsstol undersökningsstol Elektrisk

Provtagning med vår provtagningsstol som kombinerar smarta funktioner, hög kvalitet och stilfull design. Den här innovativa stolen är skapad med omsorg om både vårdpersonalens arbetsmiljö och patienternas upplevelse, vilket gör den till det ultimata valet för provtagningssituationer.

Smarta Funktioner för Effektivitet och Precision

Vår provtagningsstol är utrustad med avancerade smarta funktioner som syftar till att optimera provtagningsprocessen. Den justerbara höjden möjliggör en anpassning efter användarens behov, vilket inte bara ökar arbetskomforten utan även underlättar för en korrekt provtagning. Den ergonomiskt utformade ryggstödet och armstöden säkerställer en optimal position för både vårdpersonal och patient, vilket leder till ökad precision och pålitliga resultat.

Hög Kvalitet för Långvarig Användning

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Vår provtagningsstol är konstruerad med material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Den robusta ramen och slitstarka klädseln gör stolen lämplig för daglig användning i olika vårdmiljöer. Vi är stolta över att erbjuda en produkt som inte bara möter, utan överträffar, branschstandarderna när det gäller kvalitet och pålitlighet.

Stilsäker och Smidig Design

Vi förstår vikten av att skapa en positiv och professionell atmosfär i vårdmiljön. Därför har vi investerat tid och tankekraft i designen av vår provtagningsstol. Med en stilsäker och smidig estetik blir den inte bara ett praktiskt verktyg utan också en attraktiv del av din arbetsplats. Den moderna designen gör det möjligt för provtagningsstolen att smälta in sömlöst i olika vårdmiljöer och bidrar till en trivsam atmosfär.

Trygg Patientupplevelse

Patientens välbefinnande och trygghet är av yttersta vikt. Vår provtagningsstol är utformad med detta i åtanke för att skapa en positiv och avslappnad upplevelse för varje patient. Den ergonomiska designen och de mjuka materialen bidrar till att minska obehag och skapar en trygg miljö för provtagningen.

Sammanfattningsvis erbjuder vår provtagningsstol en perfekt balans mellan smarta funktioner, hög kvalitet och stilfull design. Investera i en provtagningsstol som inte bara möter dina professionella krav utan också förbättrar arbetsmiljön och skapar en positiv upplevelse för både vårdpersonal och patienter.

- Medicinsk kontrollbox

- Fotregulator

- 4 hjul för smidig flytt

- Justerbar fot (för att stabilisera)

Certifikat 93/42 / EEG direktivet om medicintekniska produkter


Längd: 178 cm

Bredd: 59 cm

Höjd: 55,4-86,5 cm

Vikt: 80 kg

Max. Belastning: 225 kg

Motorer: 1

Skum

tjocklek: 5 cm

Densitet: 36 kg / m3

Klädsel: Medicinskt PVCRecensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter