Gynekologisk undervisningsmodell

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 579,90 kr /Månad
Artikelnr: 1013705
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
4 995 kr
Inklusive moms: 999 kr
st

Denna unika gynekologiska träningsmodell är ett realistiskt redskap som kan användas för att demonstrera och att öva på att sätta in preventionsmedel som går under överskriften barriärmetoder. Dessa placeras i vagina och/eller omkring livmoderhalsen och inkluderar:


Femidom

FemCap (cervixpessar)

P-ring

Pessar

Den näst viktigaste funktionen av denna simulatorn är möjligheten att sätta in olika typer av prolapshjälpmedel såsom ring, skål och kub. Dessa används vid prolaps/framfall eller inkontinens. Man kan också öva sig på att sätta in en spiral samt se var i livmodern den ska sitta. Med ultraljud kan man lokalisera cervixpessaren och det är dessutom möjligt att öva på intrauterin insemination (IUI).

Den transparanta vaginalväggen gör att man kan se insidan av vagina och eftersom uterus är delvis öppnad kan man tydligt se hur de olika hjälpmedlen sätts in. Korrekt insättning och position kan demonstreras och sedan kontrolleras vilket gör att den som övar sig snabbt kan lära sig rätt tillvägagångssätt. Detta är en mycket simplifierad representation av de kvinnliga könsorganen och pelvis. 

26 x 19 x 22 cm

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter