Gabbiano receptionsdisk trä G26S Vit

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 996,56 kr /Månad
Artikelnr: 147864
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
8 995 kr
Inklusive moms: 1 799 kr
st

Liten Receptionsdisk kassadisk Gabbiano G26B Vit

Den eleganta receptionsdisk kassadisk Gabbiano G26G kommer att bli en utmärkt uppvisning i en professionell salong, både frisör och skönhetssalong. Möbeln fångar ögat , lämnar ett oförglömligt intryck och passar perfekt in i atmosfären av exklusiva salonger. Det kommer fantastiskt att betona speciellt interiörer i glamourstil , samtidigt som det avsevärt förbättrar arbetsplatsens organisation.

Hög funktionalitet för arbetskomfort

Receptionen är utformad på ett sådant sätt att den är den mest rymliga och praktiska möbeln . För enkel användning har den utrustats med: tre öppna hyllor i olika storlekar, en utdragbar hylla, en nyckellåda och två låsbara skåp med estetiska handtag i silvernyanser. Utrymmena har ordnats på ett sådant sätt att det underlättar organisationen och upprätthållandet av ordningen på den plats där alla viktiga handlingar förvaras.

Lösningar som passar dina behov

I den praktiska bänkskivan – som skapar ett perfekt utrymme för väsentliga föremål , som en telefon, kontorstillbehör eller en kalender – finns ett dedikerat hål för kablar, vilket möjliggör enkel datoranslutning och annan nödvändig utrustning. Genomtänkta lösningar och lämpligt arrangemang av hyllor ger stora möjligheter att skräddarsy receptionen .

Elegans som utmärker interiören

Denna möbel är gjord av högkvalitativ, slitstark laminerad skiva i svarta nyanser, och de släta ytorna är lätta att hålla rena – vid föroreningar är det bara att torka av dem med en fuktig trasa. Den dekorativa framdelen är klädd med syntetiskt läder i guldnyanser, vilket ger den ett stilrent utseende , säkerställer hållbarhet och enkel rengöring. Dekorativa knappar ger ytterligare elegans och unikhet, och betonar interiörens karaktär. Receptionen är noggrant gjord, den är stabil och de använda materialen möjliggör många års effektiv användning.Möbeln kräver ingen montering, efter uppackning är den redo att användas.

De exakta måtten anges på bilden.Data:

Färg på den laminerade skivan: nyanser av vit

Färg på den främre delen: nyanser av silver

Framdel material: syntetiskt läder

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter