Duntäcke 220x220cm åretrunt täcke

Duntäcke 220x220cm åretrunt täcke Duntäcke 220x220 cm, fyllt med stora och spänstiga vita gåsdun av högsta kvalité. Ett skönt och mjukt duntäcke för alla årstider. Ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och …

Billigast frakt från 0 kr
Delbetalning från 371,56 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

2 995 kr
Inklusive moms: 599 kr

Duntäcke 220x220cm åretrunt täcke


Duntäcke 220x220 cm, fyllt med stora och spänstiga vita gåsdun av högsta kvalité. Ett skönt och mjukt duntäcke för alla årstider. Ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och höst. Tillsammans hopsatta blir de ett skönt vintertäcke.

Duntäckets fyllning

Duntäcke fyllt med stora och spänstiga vita gåsdun av finaste kvalité. Denna fantastiska naturprodukt ger bra sovkomfort.
Dun andas därför håller duntäcket dig behagligt varm hela natten. I motsats till täcken av syntetiska material har dunet förmågan att ta upp och avge fukt. Denna unika egenskap, i kombination med Outlasts®materialets värmereglerande egenskaper, gör att du får optimalt sovkomfort med TMs duntäcke.

Åretrunt täcke

Ett duntäcke för alla årstider. Täcket innehåller ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och höst. Täckena fästes i varandra med knappar och tillsammans blir de ett riktigt varmt och skönt vintertäcke. Det är mycket viktigt att man har rätt värme på täcket, därför är TMs täcke för alla årstider och erbjuder dessutom Outlast®teknologin.
Täcke 1: 80% gåsdun, 20% gåsfjäder, Täcke 2: 60% gåsdun, 40% gåsfjäder.
Bärighet 10-11. Fyllnadsvikt: 1235g.

Outlast® teknologi

Duntäcket har Outlasts® temperaturreglerande material som håller värmen inom den ideala komfortzonen för sömn. Inte för varmt eller för kallt, precis lagom. 
Mer info om: Outlast®

Tygets kvalité

Tyget är rutstickat vilket håller dunet på plats och gör duntäcket varmare. Tyget har en hög trådtäthet på 400tc med hög slittålighet och livslängd.

Köpevillkor: 10 års garanti

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter