Leg Press Benpressapparat

Mycket kraftig benpressapparat för studiomarknaden. Hög fokus på säkerhet och komfort. Platsbesparande design. Benmuskulaturen är den starkaste i kroppen och denna apparat är byggd speciellt för detta. Beräknat för belastning upp till 450 …

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 2 142,40 kr /Månad
Artikelnr: 131660
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

19 995 kr
Inklusive moms


Mycket kraftig benpressapparat för studiomarknaden. Hög fokus på säkerhet och komfort. Platsbesparande design.

Benmuskulaturen är den starkaste i kroppen och denna apparat är byggd speciellt för detta. Beräknat för belastning upp till 450 kg vikter. Ger mölighet för 4 olika övningar; benpress, knäböj med vikt på skuldrene (hack squats), knäböj med framåtböjd rygg och vikt på korsryggen (donkey squats) och tåhäv(calf raises).
Apparaten ger en komplett träning av sete, lår (fram/bak) och vader. Abilica Leg Press har en mängd justeringar för individuell anpassning. Exklusiv ”finish” och är mycket smidig att använda. Livstidsgaranti på ram och 2 år på delar. Leveras för 50 mm viktskivor. Kan också leveres för 25/ 30 mm skivor. Viktskivor medföljer ej. Vikt: 155 kg.

Ombyggnadsenhet til LegPress
Art nr. 131 662
Ombyggnadsenhet för 25/30 mm viktskivor till Abilica Leg Press. Fästes enkelt i orginalramen med 4 kraftiga bultar. 699:

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter