Crosstrainer - Abilica E-Glide

15 996 kr
Exklusive moms
  • Artikelnr: 557 4 00
Billigast frakt från 239,20 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

PriceRunner Köpskydd


Abilica E-Glide är frontdriven Crosstrainer. Svänghjulet sitter alltså fram och inte bak som vanligt. Detta ger dig en rörelse som påminner mer om längdskidåkning. Denna rörelse är ännu mer skonsam mot känan, höfter och rygg. Maskinens utformning gör också att du måste arbeta mer "genom" rörelsen, vilket i sin tur ger en större träningseffekt.

En ny generation crosstrainers. Mycket flexibel användning. Ger hög träningseffekt och en känsla av att ”flyta”.

E-Glide har rakt igenom kvalitet i alla detaljer som ger mycket mjuka rörelser. Speciellt utvecklad för företagsmarknaden och dig som önskar det allra bästa. Det patenterade ”direct drive” systemet ger dig en mycket säker drift. Levereras i modern och stilfull design med ett antal detaljer. E-Glide har ett svänghjul på hela 13,5 kg och 20 motståndsnivåer. Här får du den utmaningen du behöver. Steglängd på hela 50 cm och stora pedaler med halkskyddande beläggning. LCD skärm med alla standard funktioner och 4 fönster. Datorn är lätt att använda och lätt att läsa. Ställ in önskad träningstid och dra i gång!

Levereras med inbyggd pulsmottagare för pulsbälte.
Abilica E-Glide - specifikationer
Dimensioner (LxBxH): 174x60x167 cm
Vikt: 85 kg
Vikt svänghjul: 13,5 kg
Steglängd: 50 cm
Motståndsnivåer: 20 st
Max personvikt: 150 kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.