Hot stone 36st

1 195 kr
Inklusive moms: 239 kr

Delbetalning från 159,17 kr /Månad

Billigast frakt från 249 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

-Den nya populära Massage formen " Hot Stone Massage "
-Dessa Hot stone är handgjorda

Innehåller (36 Hot Stone):

Polerade basaltstenar / lavastenar

Varför är Hot Stone grå?

1.Basalt är grå till grunden. Vi låter den vara sin riktiga färg som är natur färg.
2.Vi vill inte använda oss av kemiska färgämnen och industriell paraffin material för att måla hot stone stenarna samt att många hot stones är stenar kommer från polska klippor.

Varför Hot Stone av basalt?

Eftersom dom håller värmen i 45 minuter och är tjock nog kommer deras hög salthalt att påskynda kundernas blodkärl som gör att deras muskler slappnar av, samt blodcirkulationen aktiveras.
Dessa stenar är av terapeutisk basaltsten som har en hög järnhalt och håller värmen på bästa sätt. Dessa hot stone är av äkta lava , vulkaniska stenar som är försiktigt och skickligt skuren till samma form i olika storlekar. Sedan fordras ännu mycket mer skickligt arbete för att polera stenarna till fullkomlighet speciellt för hot stone massage

Basalt är en lava sten som är rik på järn och magnesium, funktioner som gör den perfekt för varma stenar behandlingar, eftersom det är riktigt bra att behålla värme och energi. Basalt sker djupt inne i vulkanen interiör, där flera tusen år har haft alla sina naturliga egenskaper. Som vulkanen utbryter och lava kommer i kontakt med jorden sval bildade yta sten och kan extraheras.

8 Stora stenar (Rygg och Ben)
12 Mellan stenar (Händer och Armar)
16 Små stenar (Ansikte,Panna,Nacke)

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.