CPRLillyPRO™ med surfplatta, ljus hud

17 000 kr
Inklusive moms: 3 400 kr
Billigast frakt från 299 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Beställningsvara

st

CPRLillyPRO™, som inkluderar en surfplatta som modellen styrs ifrån, är det bästa valet vid professionella hjärt- och lungräddningskurser. Med surfplattan kan du styra simulatorn och därmed också övningarna och på så sätt skapa realistiska scenarier som övningsdeltagarna ska hantera. Alla relevanta parametrar kan styras på ett lätt sätt via surfplattan och dessutom sparas för senare analys.

CPRLillyPRO™ är ett hygieniskt och prisvärt val på grund av engångs-airbags och ett separat luftkammarsystem. Ansiktsmaskerna kan bytas ut och tvättas lätt. Surfplattan kan kontrollera halspulsåderns puls samt ögonrörelser.

Hela modellen är tillverkad i material som håller den högsta standarden både när det gäller kvalitet och hållbarhet. CPRLillyPRO™ CPR träningsdockan har utvecklats och tillverkats i Tyskland och vid träning med dockan följer man de senaste riktlinjerna från (American Heart Association) och ERC (European Resuscitation Council).

Parametrar som kan visas på den medföljande surfplattan:

Kompressionsdjup

Kompressionshastighet

Position av handen

Huvudböjning

Respirationsvolym och –hastighet (kombinerat)

Respirationstryck

CPRLillyPRO™ kan reagera genom att öppna ögonen när övningsdeltagaren pratar med den. Torson, som är klädd i en tröja med dragkedja, visar alla de viktigaste anatomiska referenspunkterna. Korrekt huvudböjning, individuell puls i de båda halspulsådrorna och den rörliga käken gör att alla scenarier känns verkliga.

Med dockan följer:

5 ansiktsmasker av nedre delen av ansiktet (tänder inkluderade)

25 halspåsar

1 väska att bära dockan i

1 tröja med dragkedja

1 Android surfplatta PC (version P71)

1 kontakt till laddaren (version P71)

1 laddare (version P71)

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.