Fosterutveckling laminerad affisch engelsk (Fetal development)

335 kr
Inklusive moms: 67 kr
Billigast frakt från 0 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

st

Laminerad affisch som kan hängas upp med våra svarta affischkanter som fölger med i köpet. Lamineringen med 75 micron har vi själva stått för, och den gör affischen vattenavstötande och säkrare mot slitage. Man kan skriva med tusch utan att skada affischen.

Affischerna är tryckta i USA och mäter 20x26 tummar. Omräknat till svenska mått inklusive några millimeter till lamineringen är måtten 51x66 cm.

Denna affisch är perfekt för studerande och kommande föräldrar som önskar att studera fostrets utveckling. Affischen visar hela graviditeten i veckostadier från befruktning til tredje trimester med illustrationer av fostret samt beskrivelse av fostrets ungefära längd och betydelsefulla stadier av fysisk utveckling bl.a. nervsystemet, organer, mm. Det finns även information om när graviditeten blir 'synlig', när barnet börjar sparka samt när i processen det är risk för födselsdefekter i graviditeten. Till sist ses också en beskrivning av befruktningen och tips om att äta hälsosamt, undvika skadliga ämnen mm.

Plakaten har ringhåll så den kan hängas upp.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.