Medicinvagn för behandlingar, rostfritt stål

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 975,73 kr /Månad
Artikelnr: 10157
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
8 795 kr
Inklusive moms: 1 759 kr
st

Vår medicinvagn för behandlingar i rostfritt stål är en mångsidig och pålitlig lösning för effektiv hantering av mediciner och behandlingsutrustning i medicinska miljöer. Med två avtagbara brickor i rostfritt stål erbjuder denna vagn tillräckligt med utrymme för att organisera och transportera mediciner och förnödenheter på ett säkert och organiserat sätt.

Förbättra arbetsflödet och underlätta för vårdpersonalen med stödhållare till gasbindor, vilket ger en praktisk plats för förband och medicinska förnödenheter. Den integrerade PVC-papperskorgen med en kapacitet på 12 liter ger en praktisk lösning för att hantera avfall och bibehålla renlighet på arbetsplatsen.

Med sidledes skjuthandtag och Ø 80 mm rullande hjul är denna medicinvagn lätt att manövrera även i trånga utrymmen och säkerställer smidig transport mellan olika avdelningar eller rum. Den kompakta designen och de exakta måtten på längd 92 cm, bredd 40 cm och höjd 80 cm gör den idealisk för användning i olika medicinska miljöer.

Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och med en vikt på endast 12 kg är vår medicinvagn för behandlingar en robust och hållbar investering för långvarig användning i medicinska faciliteter. Ge ditt medicinska team verktygen de behöver för att effektivt hantera mediciner och behandlingsutrustning med vår pålitliga och praktiska medicinvagn i rostfritt stål.


Längd: 92 cm

Bredd: 40 cm

Höjd: 80 cm

Vikt: 12 kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter