Rullator REA TrustCare Lets Go Out

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 395,52 kr /Månad
Artikelnr: LETS_GO_OUT
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
3 225 kr
Inklusive moms: 645 kr
st

Elegant och smidig rullator

Lets Go Out rollatorer från Trust Care är perfekta för utomhusbruk. De är både smidiga och stabila, enkla att fälla ihop och väger endast 6,4 kg. Rollatorn tar liten plats och står på egen hand när den är hopfälld. Det är lätt att svänga och ta sig över t.ex. trottoarkanter tack vare de stora framhjulen. Bakhjulen skyddar dina kläder genom skärmar över hjulen. Den stötdämpande fjädringen på bakhjulen gör så att alla promenader blir behagliga oavsett underlag.


Elegant och smidig

Ergonomisk design

Let’s Go Out har blivit en enorm framgång över hela världen tack vare rollatorns eleganta design och ergonomiska utformning. Rollatorn är försedd med ergonomiskt utformade handtag av gummi som kan anpassas till olika kroppslängder. Handtagen är ställbara från 78 till 96 cm. En effektiv broms och parkeringsbroms är ett givet säkerhetsinslag och båda bromsarna är lätta att hantera. Rollatorn har inga synliga vajrar. Naturligtvis har produkten testats och är godkänd enligt ISO-standarden för en användarvikt på 130 kg.

Mjukare gång

Bekväm att gå med

Let’s Go Out har en inbyggd gummifjädring i bakhjulen som resulterar i en mjukare gång även på ojämna underlag. Trust Cares rollatorer för utomhusbruk är de första i världen som har denna typ av fjädring. Det är även enkelt att ta sig över mindre hinder tack vare de stora framhjulen.


Max. användarvikt 130 kg

Bredd 58 cm

Längd 65 cm

Vikt 6.4 kg

Handtagshöjden är justerbar från 78 – 96 cm

Sitshöjd 59.5 cm

Framhjulsdiameter 24.5 cm

Bakhjulsdiameter 20 cm

Max. last i väskan 10 kg

Testad enligt ISO 11199-2:2005 för en maxmal användarvikt på 130 kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter