Provtagningsstol - Vela Advance Provtagning

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 3 614,27 kr /Månad
Delbetalning från 3 614,27 kr /Månad
Artikelnr: 80112
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-3 veckor

34 125 kr
Inklusive moms: 6 825 kr
st

VELA PROVTAGNINGSTOL ADVANCE

Liten och smidig hydraulisk provtagningsstol, snurrbar med rotationslås 90 grader, mycket lättplacerad, stabila multi-inställbara armstöd med kulled. Perfekt provtagningsstol för det lilla rummet.

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Medan många provtagningsstolar tar mycket utrymme i ett rum, så är Vela Advance Provtagning väldigt lättplacerad. Det är en liten, smidig och stabil hydraulisk stol. Foten är asymmetrisk, vilket ger chans till friare rörelse med fötterna. De låsbara hjulen gör den enkel att låsa på önskad plats eller flytta vid exempelvis städning.

Sätet kan roteras 360 grader men är även utrustat med rotationslås efter 90 grader åt såväl höger som vänster, vilket ger en flexiblare undersökning för personalen.

Dess kompakta design plus, robusta armstöd och elektriska höj/sänkning, gör den till en perfekt provtagningsstol för det lilla rummet.

Armstöd

De stabila armstöden i rostfritt stål inklusive vadderade dynor bygger på en kulled och är ställbara i höjd, vinkel och runt sin axel. Dynorna, som dessutom kan skjutas framåt och bakåt, har storlek 29x11 cm.

Höjdreglering

Höjden regleras enkelt via en handkontroll 42-59 cm.

Hjul

75 mm, varav två är låsbara.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Mått
Höjd 42-57 cm
Säte 47x49 cm
Ryggstödet 43x45 cm
Armstödets höjd från säte 21-46 cm
Armstödsdyna 29x11 cm
Max användarvikt 110 kg

Liknande produkter