Metronom takt

Billigast frakt från 249 kr
Artikelnr: 91820
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
899 kr
Inklusive moms: 179,80 kr
st

Metronomen gör regelbundna hörbara tickningar vid ett förinställt antal slag per minut.

Batteridriven metronom med analog ingång och hastighetsjustering från 40-208 BPM, svepande LED, stativ. Kräver 9V-batteri.

Vikt 90 gram

Storlek 15 x 7 x 3 cm

Vad är en Metronomen ?

En metronom är en enhet som används för att hjälpa musiker att hålla takten genom att producera regelbundna hörbara tickningar eller klick. Den beskrivning du har gett låter som en specifik typ av metronom, en batteridriven variant med vissa funktioner:

Batteridriven: Det innebär att metronomen inte är beroende av eluttag utan kan drivas av batterier, vilket gör den portabel och lätt att använda var som helst.

Analog ingång: Detta indikerar att metronomen har en analog kontroll för att justera inställningarna, antingen för hastighet eller någon annan parameter.

Hastighetsjustering från 40-208 BPM: Detta anger det breda spektrumet av tempon som metronomen kan generera, från långsamma 40 slag per minut till snabba 208 slag per minut. Detta gör det möjligt för musiker att öva och spela i olika hastigheter beroende på deras behov.

Svepande LED: LED-lampor på metronomen kan användas för att visa takten visuellt. Det "svepande" kan referera till en rörlig ljuseffekt som kanske rör sig i takt med takten.

Stativ: Metronomen levereras med ett stativ för att placera den på en stadig yta för enkel åtkomst och visning medan du spelar.

Kräver 9V-batteri: Detta är en specifikation för vilken typ av batteri som behövs för att driva metronomen.

Sammanfattningsvis är den beskrivna metronomen en praktisk och mångsidig enhet som passar för en rad olika musikaliska behov och situationer.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter