Vela röntgenstol

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 3 788,23 kr /Månad
Artikelnr: 70030
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
35 795 kr
Inklusive moms: 7 159 kr
st

Röntgenstol med Elektrisk Höjdreglering - Ergonomisk och Stabil Design

Vår Vela Röntgenstol är verkligen ett utmärkt val när det kommer till att säkerställa en bekväm och säker arbetsmiljö för röntgenundersökningar. Denna stol är skapad med fokus på funktionalitet och ergonomi, vilket gör den till en pålitlig partner för medicinskt arbete som kräver långa perioder av sittande.


En av de mest framträdande funktionerna är den elektriska höjd regleringen. Denna funktion gör det möjligt för användaren att enkelt justera stolens höjd enligt behov, vilket är särskilt viktigt för att anpassa stolens position för olika patienter och röntgenutrustning. Detta innebär att röntgenpersonalen kan arbeta på en optimal höjd för att undvika onödiga belastningar och förbättra arbetsflödet.

Centrallåsta hjul är en annan viktig aspekt som bidrar till Vela Röntgens praktiska och användarvänliga design. Dessa hjul möjliggör enkel förflyttning av stolen när det behövs, samtidigt som de kan låsas för att säkra stolens position under själva röntgenproceduren. Denna stabilitet är avgörande för att undvika oavsiktliga rörelser som kan påverka bildkvaliteten eller patientens säkerhet.

Vela Röntgenstol är en del av vårt samarbete med Vela, en välrenommerad dansk tillverkare med mer än åttio års erfarenhet av att skapa högkvalitativa stolar. Deras långa historia av att producera pålitliga och bekväma sittmöbler ger oss förtroende för att erbjuda våra kunder en produkt som uppfyller de högsta standarderna inom medicinsk utrustning.

Stolens stabila ergonomiska ryggstöd och robusta bas bidrar till en bekväm och säker sittande position för patienten under röntgenundersökningen. De stabila armstöden ger ytterligare stöd och hjälper patienten att enkelt sätta sig och resa sig när det behövs.

Sammanfattningsvis, Vela Röntgenstol är en pålitlig följeslagare inom medicinska röntgenundersökningar, med sin elektriska höjdreglering, centrallåsta hjul, och omsorgsfullt utformade ergonomi. Denna stol erbjuder både patienter och röntgenpersonal en bekväm och säker upplevelse genom varje steg av undersökningsprocessen.


Underredet

Det stabila underredets fyra hjul och central låsning ökar känslan av trygghet för brukaren. Underredet garanterar optimal bromskraft på alla fyra hjul, även om stolen står på ojämnt underlag.

Ryggstöd

Ryggstödet kan regleras upp och ned samt i djup.

Armstöden

Armstöden kan regleras i höjd och sidled. De går att sänka så lågt att man enkelt tar sig från stolen till exempelvis sin säng och vice versa.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter