Vela röntgenstol

28 420 kr
Inklusive moms
  • Artikelnr: 80102
Billigast frakt från 299 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor

st

Röntgenstol

PriceRunner Köpskydd

Stabil arbetsstol, elektrisk höjdreglering, centrallåsta hjul, lämplig för olika typer av sittande röntgen.

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Röntgen är en stabil och säker arbetsstol som med de centrallåsta hjulen och sitt stabila ergonomiska ryggstöd är mycket lämplig för olika typer av sittande röntgen.

Patienten kan enkelt sätta sig och resa sig med hjälp av de stabila armstöden och den robusta basen.


Underredet

Det stabila underredets fyra hjul och centrallåsning ökar känslan av trygghet för brukaren. Underredet garanterar optimal bromskraft på alla fyra hjul, även om stolen står på ojämnt underlag.

Ryggstöd

Ryggstödet kan regleras upp och ned samt i djup.

Armstöden

Armstöden kan regleras i höjd och sidled. De går att sänka så lågt att man enkelt tar sig från stolen till exempelvis sin säng och vice versa.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.