Patientstol - Vela Oftalmologi Basic

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 5 017,40 kr /Månad
Artikelnr: 70033
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
47 595 kr
Inklusive moms: 9 519 kr
st

Vela Oftalmologi Basic - Perfekt för Effektiva och Stabila Ögonundersökningar

Vela Oftalmologi Basic undersökningsstol är den ultimata lösningen för enklare och smidigare ögonundersökningar. Denna elektriskt reglerbara stol är speciellt utformad för att möta behoven hos såväl patienter som medicinskt personal. Med sin imponerande funktionalitet och intuitiva design garanterar Vela Oftalmologi Basic en sömlös och bekväm undersöknings upplevelse.

Ett framstående drag hos Vela Oftalmologi Basic undersökningsstol är dess elektriska höjdjusteringssystem. Genom att enkelt använda fotpedalen kan du enkelt justera höjden på stolen för att säkerställa optimal arbetsposition för både läkare och patient. Detta är särskilt fördelaktigt när det gäller att utföra ögonundersökningar där patientens stillhet och stabilitet är avgörande för noggranna resultat.

Med Vela Oftalmologi Basic undersökningsstol behöver du inte längre oroa dig för rörligheten hos stolens position. Den innovativa låsningen av de två hjulen samtidigt med fotpedalen garanterar en fast och pålitlig placering. Detta innebär att du kan fokusera helt på själva undersökningen utan att störas av eventuella rörelser eller obekvämligheter som kan uppstå med mindre stabila alternativ.

Undersökningsstols övergripande stabilitet och robusta konstruktion utgör grundstenarna för en framgångsrik ögonundersökning. Med Vela Oftalmologi Basic kan du vara säker på att varje moment i undersökningsprocessen utförs med precision och exakthet. Den ergonomiska designen och komforten hos stolen säkerställer också att patienten kan sitta stilla och bekvämt under hela proceduren, vilket är avgörande för att uppnå tillförlitliga och noggranna resultat.

Sammanfattningsvis är Vela Oftalmologi Basic den optimala undersökningsstolen för ögonundersökningar som kräver en stillasittande och stabil patient. Dess elektriska höjdjustering, hjullåsningssystem och överlägsna stabilitet gör den till ett oumbärligt verktyg för ögonspecialister. Investera i Vela Oftalmologi Basic och ta dina ögonundersökningar till en ny nivå av effektivitet och pålitlighet.


Höjdreglering

Regleras elektriskt 42-62 cm. Elektrisk höjdreglering gör det enkelt att uppnå idealisk höjd.

Armstöd

Höj- och sänkbara 0-24 cm. Dynorna har storlek 9x30 cm.

Ryggstöd

Ergonomiskt formad, storlek 37x30 cm.

Säte

Ergonomiskt formad, storlek 44x44 cm.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Mått
Höjd 42-62 cm
Säte 44x44 cm
Ryggstödet 37x30 cm
Ryggstödets höjdreglering 24 cm
Armstödsdyna 9x30 cm
Max användarvikt 160 kg

Liknande produkter