Patientstol mammografi elektrisk

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 5 122,08 kr /Månad
Artikelnr: 70032
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
48 600 kr
Inklusive moms: 9 720 kr
st

Stabil och Säker Undersökningsstol för Mammografi - Vela Mammografi

Vela Mammografi är den ultimata lösningen när det kommer till stabil och säker patienthantering under undersökningar. Denna exceptionella patientstol är konstruerad för att uppfylla de högsta standarderna för både stabilitet och komfort, vilket resulterar i en överlägsen upplevelse för både vårdpersonal och patienter.

En framstående egenskap hos Vela Mammografi är dess unika parlåsta hjul. Denna innovativa funktion garanterar en fast och säker positionering av stolen, vilket är avgörande vid medicinska undersökningar där precision och noggrannhet är av yttersta vikt. Oavsett om det handlar om mammografier eller andra diagnostiska procedurer, kan du lita på att Vela Mammografi ger den stabilitet som krävs för att uppnå exakta och pålitliga resultat.

Vela Mammografi erbjuder två varianter av denna enastående patientstol för att möta olika behov. Den elektriskt reglerbara varianten, tillsammans med den handtag-lösa Tango 200-modellen som styrs med hjälp av en gaskolv, ger flexibilitet och anpassningsbarhet för olika användningsscenarier. Detta ger vårdpersonal möjlighet att välja den bästa stoltypen för specifika undersökningsbehov.

Med en hög ryggstöd och ett rymligt säte erbjuder Vela Mammografi maximalt stöd och komfort för patienten under hela undersökningsprocessen. Detta är avgörande för att minska obehag och säkerställa en avslappnad och bekväm positionering, vilket i sin tur kan påverka resultatens tillförlitlighet och kvalitet.

Oavsett om det är mammografier eller andra undersökningar där enkel höjdjustering, stabil position och en behaglig sittställning är kritiska faktorer, är den elektriskt reglerbara varianten av Vela Mammografi det perfekta valet. Det reglerbara handtaget ger även extra hjälp vid förflyttning av patienter, vilket underlättar arbetsflödet för vårdteamet.

Vela Mammografi kombinerar avancerad teknik med överlägsen design för att skapa en undersökningsstol som överträffar förväntningarna. Ge ditt vårdteam och dina patienter det bästa genom att investera i Vela Mammografi - din pålitliga partner för framgångsrika undersökningar.


Hjul, fot och hjulbroms

100 mm mjuka hjul. Den elektriska stolen kan låsas via fotbroms. De stora hjulen möjliggör för patienten att enkelt kunna rulla stolen själv sittande. Fotens form och uppvikbar fotplatta frigör utrymme framför patienten.

Höjdreglering

Elektriskt via handkontroll.

Ergonomiskt ryggstöd

Det unika ländstödet hjälper automatiskt kroppen till en ergonomiskt korrekt kroppsställning, där ländryggen hjälps till en naturlig S-form. Detta minimerar spänningen av ländryggen.

Reglage

Reglage för sätesvinkel, rygg framåt/bakåt. Höjdregleringsreglage i armstödet eller via handkontroll.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.
Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Mått
Höjd 45-75 cm
Säte 47x49 cm
Armstöd (PU) 9x30 cm
Armstödets höjdreglering 0-24 cm
Ryggstöd BxH 43x45 cm
Ryggstödets höjdreglering 13 cm
Ryggstödets tilt 20° framåt, 6° bakåt
Max användarvikt 160 kg

Liknande produkter