Kirurgistol Vela Support

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 5 017,40 kr /Månad
Artikelnr: 70041
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
47 595 kr
Inklusive moms: 9 519 kr
st

Optimera Din Arbetsställning med En Avancerad Kirurgstol

En specialiserad kirurgstol är avgörande för att ge kirurger de bästa förutsättningarna under långvariga och precisionskrävande ingrepp. Vår innovativa kirurgstol är utformad för att stödja och förbättra kirurgens ergonomiska arbetsställning, vilket möjliggör en skonsam och fokuserad arbetsmiljö. Genom avancerade funktioner och justeringsmöjligheter anpassade för kirurgiska behov, blir vår stol en oumbärlig partner i operationssalen.

Den fotmanövrerade elektriska funktionen gör det enkelt för kirurgen att ändra stolens position utan att avbryta ingreppet. Detta innebär att den optimala arbetsställningen kan upprätthållas under hela proceduren. Oavsett om kirurgen föredrar fri rörlighet utan armstöd eller föredrar fullt underarmsstöd från de multijusterbara armstöden, kan vår stol anpassas för att avlasta rygg, axlar och nacke för att minimera belastningen under arbetspasset.

Att anpassa sig till sängens höjd under ingrepp är enkelt och smidigt med den elektriska fotkontrollen. Detta säkerställer att en steril arbetsmiljö bibehålls utan avbrott. Stolens design ger även gott om utrymme för fötterna och möjliggör att du kan komma nära sängen för att utföra ingrepp på ett effektivt sätt.

Den unika elektriska centralbromsen och de lättgående hjulen ger möjlighet att justera arbetsställningen runt sängen utan att kompromissa med den sterila arbetsmiljön. Detta ger kirurgen möjlighet att finjustera sin position med fotmanövrerade kontroller, vilket är avgörande för att behålla fokus och precision.

Vår kirurgstol är utrustad med det patenterade ALB-ryggstödet som ger optimalt stöd i både nedre delen av ryggen och bäckenet. Detta möjliggör en bekväm och korrekt hållning samtidigt som fri rörlighet för armar och axlar upprätthålls.

Välj vår avancerade kirurgstol för att förbättra kirurgens arbetsvillkor och precision under ingrepp. Med fokus på ergonomi, anpassningsbarhet och komfort, är vår stol den ultimata följeslagaren för framgångsrika kirurgiska ingrepp.


Säte
47x47 cm

Armstöd
De stabila vadderade armstöden, som är multi-inställbara och låsbara, är särskilt utvecklade för mikrokirurgi. Genom sin design utgör de ett tryggt och exakt stöd under operationer. De kan ställas in i princip till vilken position som helst och utgör därför en utmärkt hjälp under långa sessioner.

Höjd
38,5-58,5 cm

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt