Facial Steamer - Dhen

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 267,40 kr /Månad
Artikelnr: H1101
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 995 kr
Inklusive moms: 399 kr
st

Upplev Fördelarna med Ansiktsångare med Ozonångare för Strålande Hud

En Vapozon apparat, även känd som ansiktsångare, är en oumbärlig skönhetsenhet som erbjuder en djupgående och avkopplande ansiktsvårdslösning. Med dess förmåga att leverera skonsam och ångande ånga, spelar denna apparat en viktig roll i att främja hudens hälsa och utseende.

Ansiktsångaren är utformad för att öppna upp porerna och rengöra huden på djupet genom att skapa en varm och fuktig miljö. Ångans välgörande effekter inkluderar att lösa upp överflödigt talg, smuts och orenheter som kan ackumuleras i hudens porer. Resultatet är en ren och förnyad hud som strålar av friskhet.

En annan fördel med Vapozon apparaten är dess förmåga att förbättra cirkulationen i huden. Den milda värmen och ångan hjälper till att öka blodflödet till ansiktet, vilket kan ge en naturlig rodnad och en hälsosam glöd. Dessutom kan denna förbättrade cirkulation främja cellförnyelsen och hjälpa till att minska uppkomsten av tråkig hud.

En ansiktsångare är också ett fantastiskt verktyg för förberedelse inför andra hudvårdsrutiner. Genom att öppna porerna kan den hjälpa till att öka effektiviteten hos efterföljande produkter som serum, masker och fuktighetskrämer. Huden är mer mottaglig för näringsämnen efter en session med ånga, vilket gör att produkter kan tränga djupare och ge bättre resultat.

Sammanfattningsvis är en Vapozon apparat eller ansiktsångare en mångsidig skönhetsenhet som erbjuder en mängd fördelar för hudvården. Från att rengöra porer och förbättra cirkulationen till att förbereda huden för andra produkter, är denna apparat en investering som kan hjälpa dig att uppnå en strålande och frisk hud med regelbunden användning. Upptäck fördelarna själv och låt din hud njuta av den lugnande och uppfriskande kraften av ånga.


SPECIFIKATIONER

– Justerbar höjd: ± 37 cm

– Stabil bas med 5 hjul

– Digitalt gränssnitt

– Automatisk vattennivådetektering

– Justering av ångvolym

– Justerbar timer

– Ozonfunktion

– Funktion av eterisk olja

– Örtfunktion


Effekt: 800 W

Frekvens: 50/60 Hz

Spänning: 220-240 V

Kapacitet: 0,7L

Vikt: 5,5 kg

- 2014/30/EU elektromagnetisk kompatibilitet

- 2014/35/EU lågspänningsdirektiv

- 2011/65/EU Rohs

CERTIFIERINGAR

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter