Pro Ink 718 Tattoo Armstöd Svart Quilted R

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 329,90 kr /Månad
Artikelnr: 148562
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 595 kr
Inklusive moms: 519 kr
st

Tatuerings armstöd tatuering - Pro Ink 718

Det bekväma Pro Ink 718 tatuerings armstödet med quiltning är en oerhört viktig del av utrustningen hos alla professionella tatueringssalonger, där kundens komfort och höga precision i den utförda tjänsten är viktiga frågor. Det kommer att underlätta skapandet av konstverk på kundens kropp. Armstödet kombinerar både funktionalitet och estetik, vilket ger inte bara exceptionell komfort, utan också ett elegant utseende.

Anpassning till individuella behov

Armstödets höjd är justerbar inom intervallet 69-106 cm, vilket gör att det kan anpassas till olika kunder och garanterar optimalt stöd under tatueringssessionen. Tack vare lutningsjusteringsfunktionen kan du justera armstödets placering efter kundens individuella behov och förfarandets egenskaper, vilket ger ännu mer komfort under tatuering.

Hållbarhet och tillförlitlighet

En solid ram i svarta nyanser av metall säkerställer stabiliteten och hållbarheten hos armstödet, vilket är oerhört viktigt under en tatuerares arbete. Klädseln av syntetiskt läder i svarta nyanser med elegant svart quiltning säkerställer enkel rengöring av utrustningen. Den moderna designen kommer att göra tatueringssalongens interiör mer attraktiv och betona platsens unika karaktär. En kombination av komfort, funktionalitet och stil som säkerligen kommer att tillfredsställa både proffs och kunder på tatueringssalongen. Armstödet underlättar arbetet avsevärt, men bidrar också till att skapa en trevlig atmosfär i salongen och framhäver dess atmosfär.

Höjdjustering: 69-106 cm

Färg: nyanser av svart

Quiltningsfärg: svart

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter