Paraffinbad med digital display (285W)

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 194,48 kr /Månad
Artikelnr: 129248
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 795 kr 1 295 kr
Inklusive moms: 259 kr
st

Paraffinbad

Upptäck den ljuva förmånen av paraffinbehandlingar hemma med vårt paraffinbad för professionell kroppsvård. Perfekt för händer, fötter och andra kroppsdelen för att lindra smärta och stelhet associerad med reumatism och artros, ger denna apparat en skonsam och terapeutisk behandling i bekvämligheten av ditt eget hem.

Den integrerade displayen och möjligheten att exakt justera temperaturen gör användningen av vårt paraffinbad är enkel och anpassningsbar för dina individuella behov. Paraffinet smälts till den perfekta temperaturen för optimal komfort och effektivitet, med en justerbar temperatur intervall från 0 till 70 grader Celsius.

Paraffinbadet har en uppmjukande och lindrande effekt på huden, vilket förbättrar fastheten och elasticiteten. Med regelbunden användning kan du njuta av mjukare, smidigare hud och lindring från obehagliga symptom.

Designad för bekvämlighet och effektivitet, har vårt paraffinbad både inre och yttre dimensioner som möjliggör enkel användning och förvaring.

Inre behållarens dimensioner är 26,5 x 20 x 10 cm (B x D x H), medan produktens yttre dimensioner är 37 x 25 x 15 cm (B x D x H).

Tekniska specifikationer:

Effekt: 165 W

Spänning: 220-240 V / 50-60 Hz

Uppsättningen inkluderar:

Paraffinbad

Paraffinborste för enkel applicering

Instruktioner


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter