U-Tech - Infraröd BodyShape

Termotherapy utrustning med värmefilt. Det fungerar att ge terapeutisk värme med direkta resultat på kroppen: vasodilatation, syresättning cell, muskelrelaxation, etc. Infraröd Body Shaping Arbetstemperatur: 20-50ºC

Billigast frakt från 65 kr
Delbetalning från 663,23 kr /Månad
Artikelnr: F825
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar

5 795 kr
Inklusive moms

Infraröd kroppsformning

Populär behandling from med Termotherapy utrustning med värmefilt. Det fungerar att ge terapeutisk IR värme med direkta resultat på kroppen: vasodilatation, syresättning cell, muskelrelaxation, etc. 

Infraröd Body Shaping Arbetstemperatur: 20-50ºC


Infraröd laser (IR) Innebär att det infraröda ljuset värmer upp cellerna djupt ner i musklerna vilket ökar syresättningen i cellerna. Det gör i sin tur ökad endorfinproduktion som lindrar smärta förknippat med stela muskler och leder.


IR ökar även elasticiteten i bindvävnaden samt ökar lymf- och blodcirkulationen.infraröd strålning värmer upp kroppen inifrån och ut mer effektivt än vanlig värme, värmen liknar den som solen avger utan de ultravioletta strålarna och är det mest skonsamma och läkande för din kropp. Den infraröda värmen tränger in ca 3 ggr så djupt i kroppen än vanlig värme.

Värmen når ca 4,5 cm in i vävnader och leder och är mycket effektivt för att mjuka upp spända och ömma muskler samt lindrar stelhet och värk.

Muskelkramper har länge påvisats minska genom användande av värme. Underliggande orsaker till besvären kan vara skelett- led- eller neuro -patologiska problem. Lindrar hudbesvär

Djupgående infraröd värme ökar blodcirkulationen utan att påfresta hjärtat och den ökar nivån av syre och vita blodkroppar i ditt blod. Det stimulerar också produktionen av kollagen i din kropp, vilket är en byggsten för våra vävnader. En annan fördel med djupgående infraröd värme är att det påskyndar läkningen av mjukdelsskador som till exempel bristningar och sträckningar. Många personer som lider av reumatism har sett stor förbättring med infraröd värme eftersom den tränger ner djupt i kroppens mjukdelar så ger den tillfällig smärtlindring och mjukare leder vilket ökar livskvalitéten högst avsevärt samtidigt som det det påskyndar läkningen av inflammationer.


Infraröd värme har använts framgångsrikt i många år i Asien och det blir mer och mer populärt i både USA och Kanada. Bland våra nordiska länder så är Finland det land som har varit först att se de stora fördelarna med infraröd värme som behandlingsform. Vi i Sverige har  börjar så smått att förstå hur effektiv och flexibel infraröd värme är som behandlingsform så de närmaste åren kommer det att komma fler och fler produkter som använder infraröd värme.

Tas ej i retur efter användning

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter