Hot stone stenar 45st

796 kr
Exklusive moms
  • Artikelnr: WKS014
Billigast frakt från 199,20 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

PriceRunner Köpskydd

Set med 45 basaltstenar. Lådan innehåller en hel oval och platta stenar av flera dimensioner: 1 extra stor sten (solar plexus), 10 stora (bak, lår och sakrum), 14 medelstora (armar, kalvar och fötter), 6 små (panna, topp och baksida av huvudet), 8 tå, 2 djupa vävnader, 2 kontur (för ögonen) och 2 marmorstenar för kallterapi.


Product size: 35,5 x 20 x 7 cm

Weight: 5,7 kg


Polerade basaltstenar / lavastenar

Varför är Hot Stone grå?

1.Basalt är grå till grunden. Vi låter den vara sin riktiga färg som är natur färg.

2.Vi vill inte använda oss av kemiska färgämnen och industriell paraffin material för att måla hot stone stenarna samt att många hot stone stenar kommer från polska klippor.


Varför Hot Stone av basalt?

Stenarnas tjocklek och hög salthalt halt kommer att påskynda kundernas blodcirkulation som gör att deras muskler slappnar av, samt blodcirkulationen aktiveras.

Dessa stenar är av terapeutisk basaltsten som har en hög järnhalt och håller värmen på bästa sätt. Dessa hot stone är av äkta lava , vulkaniska stenar som är försiktigt och skickligt skuren till samma form i olika storlekar. Sedan fordras ännu mycket mer skickligt arbete för att polera stenarna till fullkomlighet speciellt för hot stone massage

Basalt är en lava sten som är rik på järn och magnesium, funktioner som gör den perfekt för varma stenar behandlingar, eftersom det är riktigt bra att behålla värme och energi. Basalt sker djupt inne i vulkanen interiör, där flera tusen år har haft alla sina naturliga egenskaper. Som vulkanen utbryter och lava kommer i kontakt med jorden sval bildade yta sten och kan extraheras

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.