Pedikyrstol Spastol med fotbad guld svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 3 575,21 kr /Månad
Artikelnr: 144774
GTIN: 5906717452000
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
33 750 kr
Inklusive moms: 6 750 kr
st


Unik pedikyrstol som är handgjord från start


Pedikyrstation för Glamorös Avkoppling

Sätt dig till rätta i vår Tron-pedikyrstol, en sällsynt pärla med funktionell design och överdådig dekor. Den glamourösa stilen skapar en atmosfär där du bryter loss från vardagen och ger dina kunder en unik upplevelse. En utsmyckad stol med tillhörande duschbricka förvandlar vanliga fotvårdsbehandlingar till en ren njutning.

Lyxiga Bekvämligheter för Händer och Fötter

Njut av omsorgsfullt stoppade armstöd som ger perfekt stöd under längre behandlingar. Ryggstödet i kunglig stil och den breda, skumfyllda sitsen erbjuder överlägsen komfort. Slappna av medan du tar del av våra tjänster. En plaskdamm med direkt avloppsfunktion och hygieniska standarder i toppklass säkerställer en sensationell pedikyrupplevelse. Skapa ett exklusivt hörn för pedikyrtjänster och ge det en unik prägel med Krystal Pedikyrstationen.

En Unik Behandlingsupplevelse med Extra Piff

Duschbrickan är utrustad med vattenmassagefunktion för en behaglig behandling som hjälper till att slappna av musklerna och förbättra blodcirkulationen. Hydromassage minskar smärta och ökar välbefinnandet. En integrerad lampa med färgväxlingsmöjligheter skapar en unik atmosfär under fotvården. Handdusch, extra kran och praktiskt fotstöd gör behandlingarna enklare och ger användaren fullständig avkoppling.

Kunglig Design för en Minnesvärd Upplevelse

Den slitstarka basen i nyanser av vitt ger stabilitet under behandlingen, och den släta ytan är lätt att hålla ren. Fåtöljen är klädd i svart, fukt- och slitresistent syntetiskt läder, fylld med skum av optimal fasthet. Det åldrade guldet i elegant quiltning och dekorativa knappar ger Krystal Pedikyrstolen en unik och sofistikerad karaktär. Gör din salong minnesvärd med denna spektakulära Tron-pedikyrstation!

En Komplett Pedikyrlösning – Detaljer och Specifikationer:

Setet innehåller: Stol, belyst pedikyrduschbricka med blandare och kran, bas.

Basens färg: Nyanser av vitt.

Dekorationsfärg: Nyanser av åldrat guld.

Färg på klädsel: Nyanser av svart.

Material i klädsel: Syntetiskt läder.

Fyllning i sits: Skum.

Garanti: 12 månader.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter