Fotvårdsstol behandlingsbänk 563S svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 788,23 kr /Månad
Artikelnr: 148416
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
6 995 kr
Inklusive moms: 1 399 kr
st

Minimalism och funktionalitet

Kosmetikstolen Azzurro 563 är en praktisk utrustning som förbättrar effektiviteten i arbetet i specialiserade salonger, inklusive skönhets-, massage- och tatueringssalonger. Utrustningen är perfekt för dig som letar efter enkla och funktionella kosmetiska möbler .

Praktiska lösningar för bekvämt arbete

Öppningen i nackstödet gömd under en ordentligt profilerad kudde gör stolen perfekt för både ansikts- och kroppsbehandlingar. Stabila armstöd garanterar användaren tillräckligt stöd . Dessa element, delade på mitten, är flyttbara, så de passar bra när du ändrar ryggstödets läge, och kan även enkelt tas bort, vilket gör det enkelt att ta plats.

Manuell justering av lutningsvinklar

Justeringen av vinklarna i vilka fot- och ryggstödet är placerade sker genom en speciell mekanism . Med manuella spakar kan du fritt justera stolens placering. Detta möjliggör optimal inställning för att passa individuella behov , för korrekt och bekväm utförande av behandlingar och hög användarkomfort. Stolen kan fällas ut till en soffposition och nå en maximal längd på över 2 m, vilket avsevärt ökar dess funktionalitet, och tillsammans med öppningen i nackstödet säkerställer detta friheten att utföra ansikts- och kroppsbehandlingar .

Ergonomi och användarkomfort

Stolens bas har en fast höjd , så sitsen är på en konstant nivå, vilket ska säkerställa komfort under användning. Den solida metallramen i svarta nyanser ger den nödvändiga stabiliteten under användning . Nackstödet, som sträcker sig ca 15 cm, ger utmärkt huvudstöd , oavsett kundens längd. Detta gör att du fritt kan utföra olika typer av behandlingar, inklusive kosmetologi, sjukgymnastik och tatuering .

Fotstöd idealiskt för fotterapeuter

Stolen är idealisk lämpad för podiatriska behandlingar - det delade fotstödet underlättar det bekväma utförandet av tjänster, vilket möjliggör oberoende positionering av benen . Vinklarna på dess delar är manuellt justerbara. Fotstödsförlängningen kan också justeras, vilket ger bättre stöd för längre användare. Alla dessa funktioner säkerställer en hög nivå av komfort .

Enkel design

Stolen är fylld med skum och klädd med konstläder i svarta nyanser. Tack vare användningen av sådant material är utrustningen bekväm att använda, motståndskraftig mot fukt och lätt att rengöra . Lämpligt profilerade fållar ger sitsen en ergonomisk form. Den enkla designen och de klassiska färgerna gör den lätt att passa in i vilken interiör som helst.

De exakta måtten anges på bilden.

Setet innehåller: sits med rygg och fotstöd, set armstöd, kudde för hålet, baselement.

Data:

Basfärg: nyanser av svart

Klädselfärg: nyanser av svart

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Sitthöjd: 73 cm

Längd helt utfälld: 204 cm

Vikt 52kg

Garanti: 24 månader

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter