Fotvårdsslip fotvård – OCHO TECHNIC 65W – Vit

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 184,06 kr /Månad
Artikelnr: 147205
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 295 kr 1 195 kr
Inklusive moms: 239 kr
st

Fotvård Slipmaskin - OCHO TECHNIC 65W – Vit

OCHO NAILS är ett unikt varumärke som fokuserar på professionella produkter för nagelstylister. Deras sortiment inkluderar hybridlack, geléer, speciallampor och tillbehör för nagelvård. OCHO NAILS-produkterna uppfyller kraven för både erfarna användare och nybörjare inom manikyr.

Effektiv nagel- och nagelbandsbehandling

Den professionella fräsen OCHO TECHNIC är perfekt för att utföra manikyr och pedikyr. Den underlättar avlägsnande av rester från tidigare styling och förbereder naglarna för kommande behandlingar. Den eleganta och moderna designen gör att enheten passar perfekt in i alla inredningar, och med sin intuitiva användning är den idealisk för både proffs och nybörjare.

Ergonomisk Twist-Lock huvud

Fräshuvudet är mycket funktionellt och precist och ligger bekvämt i handen. Det enkla Twist-Lock-systemet gör det snabbt och problemfritt att byta fräsar. Arbetet med denna enhet är exceptionellt enkelt och intuitivt, vilket uppskattas även av de mest krävande användarna. Den ergonomiska formen, lättheten och den välbalanserade huvuden ger en bekväm användning, medan den robusta konstruktionen och minskade vibrationer garanterar precist och säkert arbete. Dessa funktioner förhindrar överdriven trötthet i handen.

Precision och funktionalitet

Fräsen är utrustad med en digital display som visar aktuell rotationshastighet, rotationsriktning och möjliggör smidig justering med hjälp av en intuitiv pekskärm. Enheten arbetar tyst och har en speciell plats för enkel förvaring av fräshuvuden, vilket underlättar förvaring och förhindrar skador.

Komplett set med fräsar för bekvämt och effektivt arbete

Valet av rätt fräsar är nyckeln till bekvämt och effektivt arbete med fräsen. Setet med fräsar som medföljer OCHO TECHNIC-fräsen erbjuder olika former och gradvisiteter, vilket möjliggör enkel utförande av en bred variation av behandlingar. Setet inkluderar keramiska och sandstensfräsar, vilket passar både professionella användare och nybörjare.

Modern, minimalistisk design

Utseendet på fräsen kommer definitivt att imponera på personer som uppskattar minimalistiska och moderna lösningar. Den enkla kroppen i nyanser av vitt med en matt finish ger enheten en mycket elegant och prydlig look. De halkfria fötterna ger stabilitet under användning. Dessutom är fräsen liten och lätt att transportera, vilket möjliggör användning både i skönhetssalongen, mobila tjänster och hemma. Det är det perfekta valet för personer som värdesätter inte bara funktionalitet utan även estetik och design.

Setet innehåller: basenhet för fräsen, fräshuvud, strömförsörjning, en uppsättning med 5 olika slipstenar och instruktioner.

Specifikationer

Färg: Vit

Strömförsörjning: nätanslutning

Rotationshastighet: 35 000 RPM

Twist-Lock huvudmekanism

Effekt: 65 W

Garanti: 12 månaderRecensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter