Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Värmelampa infraröd - Therap för bordsfäste

Infraröd lampa med en 275 watts glödlampa för termoterapi behandlingar. Dess ledad arm underlättar rörelsen och fixerar lampan med total komfort. Den levereras med en klämma för att fästas på bord eller skönhets vagnar.

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 233,54 kr /Månad
Artikelnr: 1003T
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
1 670 kr
Inklusive moms: 334 kr
st

Infraröd Lampa mot Smärta

Bästa i Test för Termoterapi Behandlingar

Vår infraröda lampa är den ultimata lösningen för smärtlindring och termoterapibehandlingar, och den är känd som bäst i test inom sitt område. Utrustad med en kraftfull 275-watts glödlampa erbjuder den en höggradig termoterapi för att lindra smärta och främja välbefinnande.

Den utmärkande egenskapen hos vår lampa är dess ledade arm som gör behandlingen oerhört bekväm och effektiv. Du kan enkelt justera lampans riktning för att rikta värmen exakt mot det område som behöver behandling. Detta ökar effektiviteten och garanterar total komfort under hela sessionen.

För att ge ytterligare bekvämlighet levereras lampan med en praktisk klämma, vilket gör att den kan fästas på bord eller skönhetsvagnar. Detta ger dig flexibilitet att använda den i olika behandlingsmiljöer och säkerställer en stabil och säker placering.

Specifikationer:

Effektiv Smärtlindring: Med en kraftfull 275-watts glödlampa levererar vår infraröda lampa en terapeutisk värmevåg som kan lindra smärta och främja läkning.

Ledad Arm: Den justerbara armen gör det enkelt att rikta värmen exakt dit den behövs, vilket ökar behandlingens effektivitet och komfort.

Praktisk Klämma: Med den medföljande klämman kan lampan enkelt fästas på bord eller skönhetsvagnar, vilket ger dig möjlighet att använda den på olika platser.

Om du letar efter den bästa lösningen för termoterapibehandlingar och smärtlindring, leta inte längre. Vår infraröda lampa har visat sig vara effektiv och bekväm för användare och terapeuter över hela världen. Upplev fördelarna själv och investera i ditt välbefinnande med vår toppmoderna infraröda lampa.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter