Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Infraröd värmelampa - Behandling med fot

Infraröd lampa med en 275W glödlampa för termoterapi behandlingar. Ledad arm underlättar rörelsen och fixerar lampan med total komfort. Den levereras med en hög stabilitet 5-hjulbas.

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 329,90 kr /Månad
Artikelnr: 1003
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 7-10 arbetsdagar
2 595 kr
Inklusive moms: 519 kr
st

Infraröd Värmelampa med Justerbar Arm 

Upplev Effektiv Muskel- och Värmebehandling med Vår Infraröda Värmelampa (275W)

Infraröd värmelampa den ultimata lösningen för muskelbehandling och värmeterapi. Med en kraftfull 275W glödlampa som avger infraröd värme kan du njuta av en terapeutisk upplevelse som lindrar muskelspänningar och främjar avslappning. Den är också perfekt för att förbättra resultatet och lindra muskelvärk under massagebehandlingar.

En av de mest praktiska funktionerna är den ledade armen, vilket gör det enkelt att rikta värmen exakt dit den behövs. Du kan enkelt justera lampan för att rikta värmen mot specifika områden, vilket ökar dess effektivitet och komfort. Fixeringsfunktionen håller lampan i önskat läge för att du ska kunna slappna av och fokusera på din behandling.

För stabilitet och enkel förflyttning levereras IR-lampan värmelampan med en robust 5-hjulbas. Detta gör det enkelt att flytta lampan mellan behandlingsrum eller använda den på olika platser utan krångel. 


Uppgradera din muskelterapi och värmeterapi med vår avancerade infraröda värmelampa för en skräddarsydd och effektiv behandling.


Specifikationer:

Ingångs spänning: 220Vac-240Vac

Ingångs frekvens: 50Hz/60Hz

Arbetskraft: 275W

Våglängd: 780nm till 860nm

AC-strömkabelstorlek: 150 cm

Mått och vikt (förpackning):

Mått: 77 x 30 x 24 cm

Nettovikt: 7.8 kg

Bruttovikt: 9 kg

Denna infraröda värmelampa är en pålitlig och effektiv partner för muskel- och värmebehandlingar och kommer att bli en oumbärlig del av din behandlingsutrustning. Upptäck fördelarna med infraröd värme och investera i din välbefinnande idag.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter