Glow L04 bordsbehandlingslampa svart

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 204,90 kr /Månad
Artikelnr: 148449
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 395 kr
Inklusive moms: 279 kr
st

Skugglös behandlingslampa

Den praktiska behandlingslampan Glow L04 , som kan monteras på en bordsskiva, är utrustad med ett unikt, transformerbart huvud och en justerbar ram. Den ger utmärkt belysning under behandlingar som kräver precision. Det kommer att användas på många specialistkontor där lämpligt ljus avsevärt påverkar kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls , såsom ögonfransförlängning, nagelstyling, skönhetsbehandlingar, tatuering eller smink. Det är också perfekt för att förbereda material för sociala medier – ta foton eller spela in videor.

Innovativt, justerbart huvud

En utmärkande egenskap hos lampan är huvudet med armar som kan röra sig horisontellt inom ett område av 270° , vilket kombinerar en spännande design med hög funktionalitet. Profilen fylld med LED-tejp ger skuggfri belysning av behandlingsområdet , vilket garanterar komforten av tjänster och enkel anpassning till individuella behov. Lampan är också perfekt för att fotografera effekterna av behandlingar och stödja deras presentation. Den genomskinliga ytan på panelen sprider ljuset, så att lampan inte skadar ögonen. Lämpliga parametrar och möjligheten att justera ljusets färg och intensitet säkerställer perfekt återgivning av de färger som syns, vilket minskar ögontröttheten under långvarigt arbete. Dessutom låter det roterbara huvudet med ett brett rörelseområde dig optimalt ställa in belysningen för att passa dina preferenser och den service som utförs vid ett givet ögonblick.

Justerbar färg och intensitet

Ljusets färg och intensitet kan justeras gradvis med hjälp av en touchpanel på huvudet. Regleringen har 5 nivåer både vad gäller färgtemperatur (kall-neutral-varm) och ljusintensitet. Det går även att justera den steglöst vilket ger dig stora möjligheter att anpassa belysningen efter dina behov. Lampan har även en sensor som automatiskt ställer in ljusintensitetsnivån baserat på den omgivande ljusstyrkan.

Breda anpassningsmöjligheter

Den betydande potential som erbjuds av de rörliga delarna av stativet och lamphuvudet gör att du fritt kan justera belysningen av arbetsytan enligt proceduren som utförs. Stativets position kan enkelt justeras tack vare de fyra lederna på armen med ett brett rörelseområde och den 360° roterbara stativbasen. Detta möjliggör enkel justering av huvudets position till användarens individuella behov och den typ av service som utförs, vilket säkerställer utmärkt belysning av arbetsytan .

Modern design och funktionalitet

Den enkla formen på stativet i en klassisk nyans av svart och den matta finishen ger det ett elegant utseende och gör att lampan ser bra ut i nästan vilken interiör som helst. Enkel montering på bänkskivan är möjlig med hjälp av ett skruvstädliknande handtag , vars maximala öppning är 6,3 cm – det passar de flesta bordsskivor .

Detaljerade mått anges på bilden.

Uppmärksamhet. Före användning, läs instruktionerna noggrant och installera produkten korrekt.

Setet innehåller: lampa, nätsladd, ram, skruvstädhållare, instruktioner.

Data:

Ramfärg: nyanser av svart

Ljusfärg: 3000-6500 K

Ljusflöde: 1400-1540 LM

Maximal handtagsöppning: 6,3 cm

Kabellängd: 2 m

Effekt: 24 W

Lampans inspänning: 24 V

Inspänning: 220- 240 V

Garanti: 12 månader

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter