Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Elektrisk kosmetikstol 3 motorer silllon basic svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 017,40 kr /Månad
Artikelnr: 146498
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
21 995 kr 18 795 kr
Inklusive moms: 3 759 kr
st

Skapad för att leverera enastående prestanda och komfort, är den elektriska kosmetiska stolen Sillon Basic från Swehealth en multifunktionell enhet som tar skönhetsbehandlingar till nya höjder. Med dess imponerande funktionalitet och stilrena design är denna stol ett oumbärligt tillskott till varje professionell skönhetssalong.

Mångsidig och Användarvänlig:

Sillon Basic är utrustad med tre ställdon, alla lätt kontrollerade med den medföljande trådbundna fjärrkontrollen. Justera höjden, ryggstödet och vinkeln med precision för att passa både klienter och terapeuter. Med en justerbar höjd från 56 till 81 cm och en full längd på 2 meter, kan den anpassas för att möta olika behov och ge maximal komfort.

Optimal Komfort:

Den ergonomiskt profilerade sitsen är utformad för att ge optimal komfort under långa behandlingar. Med möjligheten att omvandlas till en dagbäddsposition och en avtagbar kudde för nackstöd, är Sillon Basic perfekt för allt från kosmetiska behandlingar till avkopplande massage.

Justerbart Fotstöd:

Det justerbara fotstödet ger extra komfort och stöd under behandlingar. Med en manuell spak kan vinkeln enkelt justeras och låsas för att säkerställa en bekväm position för varje klient. Dessutom kan längden på fotstödet anpassas för att passa olika kroppstyper och behov.

Stilren Design och Hållbar Konstruktion:

Den eleganta designen i svart matt läderimitation ger inte bara en sofistikerad estetik utan är också lätt att rengöra och motståndskraftig mot fukt. Den solid konstruktionen och välgjorda fållarna garanterar långvarig hållbarhet och stil i alla interiörer.

Mått och Specifikationer:  För detaljerade mått och specifikationer, se bifogad bild.

Med Sillon Basic tar du dina skönhetsbehandlingar till nästa nivå med en kombination av funktionalitet, komfort och stil. Ge dina kunder en upplevelse de sent kommer att glömma.


Setet innehåller: fjärrkontroll, strömadapter, kudde för nackstödshål.

Data:

Typ: elektrisk

Antal ställdon: 3

Färg: nyanser av svart

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Stolsfyllning: skum

Kontroll: fjärrkontroll, manuell

Garanti: 12 månader

Effekt: 200 W

Spänning: 220-230 VRecensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter