Tatueringsstol pro ink 603b svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 725,73 kr /Månad
Artikelnr: 109187
GTIN: 5906717405488
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
15 995 kr
Inklusive moms: 3 199 kr
st

Tatueringsstol Pro Ink 603B – När Komfort Möter Konst

Stig in i en värld av oöverträffad komfort och mångsidighet med vår Tatueringsstol Pro Ink 603B i elegant svart! Denna stol är inte bara en möbel; den är en plattform för konstnärer och inked entusiaster att utforska och skapa med obegränsad komfort. Låt oss utforska varför denna stol är det ultimata valet för professionella tatueringsstudior.

Den Mästerverket av Mästerlig Justering

Vår Tatueringsstol Pro Ink 603B är inte bara en stol; den är en konstnärlig plats för att skapa mästerverk. Med avancerade justeringsmöjligheter i flera plan öppnar den upp en värld av obegränsade möjligheter för både konstnären och den som blir tatuerad. Justera höjd, fotstöd, armstöd, och ryggstöd med lätthet, skapa en komfortzon för den ultimata tatueringsupplevelsen.

Lyxigt Beklädd med Ekologisk Elegans

Upptäck komforten i vårt svarta konstverk. Den lättskötta och miljövänliga klädseln i ekologiskt läder ger en touch av lyx till din tatueringsstudio. En design som inte bara smälter samman med din konstnärliga vision utan som också omfamnar hållbarhet och stil. Ge dina kunder en behandlingsupplevelse som är lika snygg som deras nya tatueringar!

Mångdimensionell Komfort – Justerbarhet i Fokus

Luta dig tillbaka och njut av den justerbara härligheten i Tatueringsstol Pro Ink 603B. I liggande position erbjuder den en höjdjustering från 61 till 79 cm och en imponerande längd på 206 cm. Armstöden är inte bara breda (10 cm) utan justerbara för optimal stöd. Fotstödet, ryggstödet – allt är precis där du behöver det för att skapa konst i fullständig avslappning.

Lätt Rörlighet – Sväng in i Kreativiteten

Inte bara bekväm utan också rörlig! Tatueringsstol Pro Ink 603B är designad med praktisk svängfunktion, vilket gör att konstnären enkelt kan nå varje vinkel. Med hjälp av hjul blir stolens positionering ett konststycke i sig. Ge din konstnärlighet frihet att sväva och snurra i denna mästare av rörlighet och bekvämlighet.

Lista för Mått och Specifikationer:

Höjd (Liggande position): Justerbar från 61 till 79 cm

Längd: 206 cm

Bredd (med armstöd): 74 cm

Bredd på Armstöd: 10 cm

Sitsens Tjocklek: 10 cm

Vikt: 65 kg

Mått på Lastpall: 139 x 80 x 84 cm

Färg Svart


Utforska och skapa med tillförsikt, stödd av Tatueringsstol Pro Ink 603B – en möbel som inte bara lyfter ditt arbetsutrymme utan också din konst till nya höjder. ????‍????????


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter