Behandlingsstol SILLON 202 guld pro svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 475,73 kr /Månad
Artikelnr: 148492
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
3 995 kr
Inklusive moms: 799 kr
st

Sillon 202 Guld Pro behandlingsstol med två lådor är en praktisk utrustning som förbättrar arbetet i många specialiserade salonger , inklusive skönhets-, massage- och tatueringssalonger. Den kommer att passa dem som letar efter en enkel, funktionell och samtidigt distinkt kosmetisk möbel. De utdragbara behållarna monterade under sitsen säkerställer att de viktigaste verktygen och förberedelserna alltid finns till hands.

Effektiva lösningar för bekvämt arbete

De praktiska plastbrickorna placerade under sitsen ger enkel åtkomst till de mest nödvändiga instrumenten . De utdragbara behållarna är tåliga och lätta att rengöra, och de hjälper också till att hålla din arbetsstation snygg. Tack vare öppningen i nackstödet , som döljs under en ordentligt profilerad kudde, är stolen perfekt för ryggbehandlingar , såsom massage.

Manuell justering av lutningsvinklar

Med hjälp av en spak på fjädrar är det möjligt att gradvis justera vinklarna på fot- och ryggstödet. Detta möjliggör optimal justering för att passa individuella behov , för korrekt och bekvämt utförande av behandlingar och komfort vid användning . Stolen kan fällas ut till soffläge och är 180 cm lång , vilket avsevärt ökar dess funktionalitet.

Hög användarkomfort

Armstöden ger användaren tillräckligt stöd och komfort under behandlingar. Om det behövs kan de enkelt tas bort, vilket ger utövaren enklare tillgång till de områden där de för närvarande arbetar. Dessa element, delade på mitten, är rörliga, så de passar bra när du ändrar ryggstödets läge .

Ergonomisk användning och modernt utseende

En stabil metallram i guldnyanser ger stolen ett elegant utseende. Basen har en fast höjd , så sitsen är på konstant nivå, vilket ska säkerställa komfort under användning . Sitsen är fylld med skum och klädd med konstläder i svarta nyanser. Tack vare användningen av sådant material är utrustningen bekväm att använda, motståndskraftig mot fukt och lätt att rengöra . Lämpligt profilerade fållar ger sitsen en ergonomisk form . Enkel design och klassiska färger gör att den passar in i alla interiörer.

De exakta måtten anges på bilden.

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Setet innehåller: sits med ryggstöd och fotstöd, två brickor, ett set armstöd, en kudde för öppningen, styrningar för brickorna, baselement.

Data:

Basfärg: nyanser av guld

Klädselfärg: nyanser av svart

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Sitthöjd: 62 cm

Längd helt utfälld: 181 cm

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter