Behandlingsstol Pro Ink 611 tatueringsstol svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 100,73 kr /Månad
Artikelnr: 147806
GTIN: 5906717455056
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
9 995 kr
Inklusive moms: 1 999 kr
st

Pro Ink 611 tatueringsstol svart

Tattoo säng för tatuerare

PRO INK är det föredragna valet inom tatueringsindustrin, tillhandahållande avancerad utrustning och tillbehör skräddarsydda för kraven i tatueringssalonger. Vårt sortiment inkluderar tatueringsstolar, assistenter och stöd som är skapade för att väsentligt underlätta arbetsprocessen.

Pro Ink 611 - Ett mästerverk av Komfort och Funktion

Den banbrytande Pro Ink 611 tatueringsstolen är utrustad med ett hydrauliskt ställdon och ett delat fotstöd för en ergonomisk prestanda i tatueringssalongen. Designad med både klientens och konstnärens komfort i åtanke, erbjuder denna stol breda justeringsmöjligheter och en minimalistisk design som smidigt integreras i olika interiörer.

Praktiskt Justerbart Fotstöd

Det delade fotstödet möjliggör oberoende positionering av benen, och dess justerbara delar låses manuellt med specialdesignade spakar. Fotstödsförlängningen kan anpassas för att ge optimalt stöd, särskilt för längre användare.

Höjdjustering med Effektiv Hydraulik

Det användarvänliga hydrauliska ställdonet tillåter smidig höjdjustering från 55 till 73 cm. Denna funktion möjliggör anpassning efter användarens individuella preferenser och tar hänsyn till de unika kraven inom tatueringsindustrin. Pro Ink 611 ger därmed optimala förutsättningar för att utföra exakta och komplexa konstverk.

Ergonomi i Modern Design

Stolens enkla och minimalistiska utseende, tillsammans med klassiska färger, gör den till det perfekta valet för alla tatueringssalonger. Den funktionella stolen underlättar för både den tatuerade och konstnären att inta en bekväm position. Med vaddering av deformationsbeständigt skum, behagligt syntetiskt läder i svarta nyanser och en stabil metallram erbjuder den hållbarhet och enkel rengöring. De estetiska, enkla sömmarna ger den en unik karaktär. Hjulen placerade i basen gör dessutom flyttningen av möbeln mycket lätt. Pro Ink 611 är mer än bara en stol – det är en investering i komfort och stil i tatueringsmiljön.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter