Behandlingsstol med förvaringsutrymmen – 557G – Svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 725,73 kr /Månad
Artikelnr: 147188
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
6 395 kr
Inklusive moms: 1 279 kr
st

Behandlingsstol med förvaring lådor

Behandlingsstolen med två lådor är en praktisk utrustning som effektiviserar arbetet inom olika specialiserade kliniker, såsom skönhetssalonger, massage- och tatueringsstudios. Den passar perfekt för dem som letar efter en enkel, funktionell och samtidigt unik kosmetisk möbel. De praktiska skålarna under sitsen gör att de viktigaste verktygen och preparaten alltid finns inom räckhåll.

Praktiska lösningar för arbetskomfort

De praktiska lådorna under sitsen ger enkel åtkomst till de mest använda verktygen. Skålarna är hållbara, lätta att rengöra och hjälper till att hålla ordning på arbetsplatsen. Med en öppning i nackstödet, som är dold under en välformad kudde, är stolen perfekt för ansiktsbehandlingar och massage.

Hög användarkomfort

Armstöden garanterar användaren rätt stöd och bekvämlighet under behandlingar. Vid behov kan de enkelt tas av för att ge terapeuten bättre åtkomst till de områden som behandlas för tillfället. Dessa delade armstöd är rörliga och anpassar sig väl när man ändrar ryggstödets position.

Justerbara vinklar

Genom att använda enkel manuell justering kan du anpassa vinklarna på fotstödet och ryggstödet. Detta gör det möjligt att skapa en optimal position för varje behandling och förbättra användarkomforten. Stolen kan också fällas ut till en liggande position, vilket ökar dess funktionalitet.

Ergonomisk användning och modern design

Den robusta ramen med en stilren design ger en elegant och professionell känsla. Stolens bas har en fast höjd, vilket innebär att sitsen förblir på en stabil nivå som garanterar komfort under användningen. Stolen är klädd i slitstarkt material och är lätt att rengöra. De välformade sömmarna ger sittplatsen en ergonomisk form. Den enkla designen och klassiska färgsättningen gör att den passar in i alla interiörer.

Exakta mått anges på sista bilden.

Specifikationer

Färg på basen: svart

Färg på klädseln: svart

Material på klädseln: syntetiskt läder

Sitthöjd: 76 cm

Längd vid fullständig utfällning: 184 cm

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter