Elektrisk Värmefilt för Optimal Behandling

Värmefilt Elektrisk för din Massagebänk / Behandlingsbänk Värmefilt perfekt för att värma upp kalla sängar eller att hålla dina patienter varma med värmefilt under behandlingen.

Billigast frakt från 125 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
995 kr
Inklusive moms: 199 kr
st

Värmefilt elektrisk för behandlingar

En elektrisk värmefilt är en oumbärlig följeslagare för att säkerställa optimal komfort och välbefinnande under behandlingar. Denna innovativa värmelösning är särskilt utformad för att hjälpa till att värma upp kalla sängar och hålla dina patienter varma och bekväma medan de genomgår sina terapier eller behandlingar. Med en elektrisk värmefilt kan du effektivt reglera temperaturen och skapa en fridfull och avslappnad atmosfär för dina patienter, vilket bidrar till en ökad känsla av trygghet och välbefinnande.

Värmefilten har flera användningsområden och kan vara särskilt fördelaktig för patienter som lider av muskelspänningar, ledsmärta eller andra medicinska tillstånd som kräver värmebehandling. Den elektriska värmefilten erbjuder skräddarsydd kontroll över värmenivån, vilket gör det möjligt för både massören och patienter att anpassa temperaturen efter deras individuella behov. Detta gör att värmefilten kan vara användbar inom en rad olika medicinska sammanhang, inklusive fysioterapi, rehabilitering och smärtlindring.

En elektrisk värmefilt är en kostnadseffektiv och energieffektiv lösning som kan bidra till att minska uppvärmningskostnaderna och samtidigt ge den önskade värmen under behandlingar. Dess användbarhet sträcker sig även utanför medicinska sammanhang, då den kan användas som en pålitlig och bekväm värmekälla i hemmet. Så oavsett om du är en vårdgivare som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård och komfort till dina patienter eller en individ som vill ha en pålitlig och effektiv värmekälla i ditt eget hem, kan en elektrisk värmefilt vara den perfekta lösningen för dig.


SPECIFIKATIONER Värmefilt:

Värmefilt storlek 185 x 80 cm.
LED-display
5-växlad termisk reglering
Stabil temperaturkontroll
Automatisk stopp-funktion (8 timmar)
Tidsstyrning : 15/25/45/60 minuter
Kort uppvärmningstid
Tunn och mjuk

CE-godkänd
2 års garanti

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter