Sakura massagestol Classic 305 svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 038,23 kr /Månad
Artikelnr: 148411
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
18 995 kr
Inklusive moms: 3 799 kr
st

Nyhet Sommaren 2024

Massagestol med kontrollpanel med LCD-skärm

Tack vare den genomskinliga kontrollpanelen, som kan placeras på handtaget på höger armstöd eller hållas i händerna, är det enkelt och behagligt att använda stolen. Du kan övervaka enhetens funktion på den tydliga LCD-skärmen. De områden på kroppen som för närvarande masseras, dess intensitet, tidpunkten för proceduren och det valda programmet visas tydligt. Panelen låter dig fritt justera stol inställningarna och massage funktionerna. samt att ställa in behandlingens längd, som kan pågå i 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 minuter.

Automatiska program svarar på de mest akuta behoven

Stolen är programmerad med 5 automatiska program med olika effekter. De har utformats för att möta alla möjliga användarbehov. Stolens individuella funktioner används i en noggrant utvald sekvens - massagehuvudets rörelser, krockkuddedrift, ZERO GRAVITY-läge och uppvärmning. Beroende på den förväntade effekten, välj helt enkelt lämpligt läge på kontrollpanelen:

  •  Komfort
  • Energi
  • SPA
  • Avslappning
  • Sova

Zero Gravity-läge

Genom att välja läget ZERO GRAVITY placerar vi stolen i ett läge som är fördelaktigt för kroppen. Denna funktion är inspirerad av den hållning som astronauter håller under raketuppskjutningar, som är utformad för att minimera gravitationstrycket på kroppen. Det handlar om att justera stolen så att kroppens vikt fördelas jämnt över hela ytan. Denna hållning minskar avsevärt trycket på ryggraden, lindrar muskelspänningar och förbättrar blod- och lymfcirkulationen. Denna position anses vara den bästa för massage, eftersom musklerna verkligen är avslappnade.

En grundlig rygg- och fotmassage.

Massagemekanismen masserar musklerna grundligt och behagligt på flera sätt. Åtta massagehuvuden ger en effektiv ryggmassage som efterliknar mänskliga händers arbete. Deras rörelser skapar en knådande och pressande massage, som förbättrar kroppens övergripande kondition och eliminerar smärta. Efter varje session med massage på stolen sker en märkbar minskning av muskelspänningen, och kroppen blir behagligt avslappnad och full av energi. Den inbyggda rullfotsmassagern använder akupressur tekniker för att effektivt slappna av musklerna, eliminera trötthet och positivt påverka din allmänna hälsa.

Effektiv kompressionsmassage med användning av luftkuddar

Ett utmärkt komplement till mekanisk huvudmassage är krockkuddens kompressions massage, som ger så kallad lymfdränage. Krockkuddarnas pulserande rörelse i området för fötter, vader, skinkor, armar, axlar och huvud reglerar lymfflödet, underlättar avgiftningsprocessen och förbättrar blodcirkulationen. På så sätt sänks blodtrycket, musklerna syresätts bättre och kroppen kan lättare göra sig av med gifter. Denna behandling lindrar spänningar och ger behaglig lindring under resten av dagen. Kuddarnas aktivitet kan justeras på kontrollpanelen.

Ytterligare funktioner som gör behandlingen roligare.

Sitsen är utrustad med ett uppvärmt ryggstöd. Denna funktion stöder och gör massagen mer behaglig och ökar komforten i massagen. Denna modell har ett justerbart fotstöd, så att varje användare, oavsett höjd, kan hitta en bekväm massageposition.

Musik kan spelas under massagen.

För att göra användningen av massagestolen ännu trevligare och effektivare är det värt att ge rätt atmosfär. Avkopplande musik hjälper dig att slappna av under din massage session. Tack vare möjligheten att koppla din telefon till stolen via Bluetooth kan du spela din favoritmusik under behandlingen. Lugn musik under massagen förbättrar ditt välbefinnande och låter dig koppla av från vardagen, vilket gör att du kan uppnå en djup avslappning inte bara av kroppen utan även i sinnet.

Elegant massagestol för avkoppling.

Den bekväma insidan av stolen är täckt med ett behagligt konstläder av grå nyans. Användningen av detta material gör det mycket motståndskraftigt mot fukt och lätt att rengöra. Det grå konstlädret på stolens yttre delar ger produkten ett extremt originellt och elegant utseende. De noggrant avslutade kanterna ger den ett stilrent utseende och den robusta konstruktionen garanterar långvarig användning. Kompakt modell med estetiskt utseende och klassisk färg kommer att passa perfekt in i alla interiörer. Sakura Classic 305 massagestol är det perfekta sättet att koppla av när som helst, speciellt efter en tröttsam dag eller ett hårt träningspass.


Detaljerade mått på stolen visas på bilden.

I setet ingår: stol, fotstöd, fjärrkontroll med LCD-display, fjärrkontrollhållare, monteringssats, instruktioner.


Data:

Färg: nyanser av svart

Klädselmaterial: konstläder.

Sätesfyllning: skum.

Rekommenderad massagetid: 15 minuter.

Justerbar arbetstid: 5, 10, 15, 20, 25 och 30 minuter.

Effekt: 80 W.

Spänning: 220-240 V.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter