Sakura massagestol 801 - Brun

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 767,40 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
25 995 kr
Inklusive moms: 5 199 kr
st

Sakura massagestolar ger avkoppling och hög komfort. De är också ett bra sätt att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande. En mängd olika funktioner och användarvänlighet gör märkets fåtöljer till ett utmärkt val för både massagesalonger och hemmabruk. Tillverkade med känsla för detaljer kommer de att bli ett estetiskt inslag i alla utrymmen.

Omfattande massage för fullständig avkoppling

Massagestolen Sakura Standard 801 är en modell utrustad med ett brett utbud av funktioner för en omfattande massage och högkvalitativ användarupplevelse. Ryggmassagehuvudena och luftkuddarna garanterar muskelavslappning och djupavslappning, vilket leder till förbättrad blodcirkulation, lindrar muskeltrötthet och minimerar stress.

Enkel anpassning

Kroppsavkänningssystemet är en innovativ lösning som ger oöverträffad komfort och effektivitet under en massage. Den intelligenta stolen kommer att känna igen formen på din kropp, identifiera din axelposition, längd och kroppstyp, vilket ger en personlig massage. Denna innovativa lösning ger fullständig komfort och möjliggör total avkoppling, återställande av balans i kropp och själ.

Tydlig kontrollpanel med LCD-skärm

Den tydliga kontrollpanelen gör det enkelt och trevligt att använda stolen. För extra bekvämlighet kan den placeras på ett handtag monterat på höger armstöd eller hållas i dina händer. På den tydliga LCD-skärmen kan du följa enhetens funktion, tydligt visas de områden på kroppen där massagen utförs för tillfället, dess intensitet, behandlingstid och det valda programmet. Panelen låter dig välja ett massageprogram, fritt justera stolens inställningar och massagefunktioner, justera intensiteten och ställa in behandlingens varaktighet, som kan vara 15, 20, 25 eller 30 minuter.

Automatiska program som svar på de vanligaste behoven

Stolen har 4 automatiska program programmerade med en mängd olika effekter. De har skräddarsytts för att svara mot alla möjliga användarbehov. I noggrant utvalda sekvenser används stolens olika funktioner – massagehuvudens rörelser, luftkuddarnas aktivitet, lutningsvinkeln eller uppvärmningen. Beroende på önskade effekter, välj helt enkelt lämpligt läge på kontrollpanelen:

- Relax-läge (Relax): Tillåter djup avslappning och lugn. Det låter dig koppla av efter en lång dag och minskar effektivt stress.

- Uppdateringsläge (Refresh): Perfekt för en energisk start på dagen! Det kommer att ge en injektion av vitalitet, stimulans och uppfriskande.

- Sleep Mode (Sleep): Ger lugn och gör det lättare att somna. Kroppen kommer att känna märkbart mindre trötthet, spänningar eller smärta.

- Full Mode (Full): Intensiv massage som involverar stolens alla funktioner och som täcker hela kroppen - från nacke till fötter - garanterar total avslappning och avslappning.

Zero gravitationsläge

Lutningsvinkeln är justerbar, vilket gör att stolen kan placeras i en position som har en gynnsam effekt på kroppen. Den här funktionen är inspirerad av den position astronauter befinner sig i under raketuppskjutningar, designad för att minimera gravitationstrycket på kroppen. Zero Gravity-positionen innebär att sätet placeras så att kroppens vikt fördelas jämnt över hela ytan. Ett sådant arrangemang minskar avsevärt trycket på ryggraden, lindrar muskelspänningar och förbättrar blod- och lymfcirkulationen. Det anses vara den bästa positionen för massage, eftersom musklerna verkligen är avslappnade i den.

Grundlig massage av rygg och fötter

Massagemekanismen masserar musklerna grundligt och behagligt på flera sätt. Sex massagehuvuden som rör sig upp och ner ger en effektiv ryggmassage som imiterar mänskliga händers arbete. Deras rörelser utför knackning, knådning och tryckmassage, vilket förbättrar kroppens övergripande prestanda och eliminerar smärtor. Efter varje massagepass på stolen märks en markant minskning av muskelspänningen, och kroppen blir behagligt avslappnad och stimulerad. Den inbyggda fotrullmassagern använder akupressurmetoder, och dess arbete slappnar effektivt av musklerna, eliminerar trötthet och har en positiv effekt på det allmänna välbefinnandet.

Effektiv tryckmassage med krockkuddar

Ett utmärkt komplement till mekanisk huvudmassage är kompressionsmassage med krockkuddar som ger så kallad lymfdränage. Den pulserande rörelsen av krockkuddarna i området för fötter, vader, skinkor, armar och axlar reglerar lymfflödet, underlättar avgiftningsprocessen och förbättrar blodcirkulationen. Därmed sänks blodtrycket, musklerna syresätts bättre och kroppen gör sig lättare av med gifter. Sådan behandling eliminerar spänningar och ger behaglig lindring för resten av dagen. Kuddarnas aktivitet kan justeras på kontrollpanelen.

Ytterligare funktioner för att göra behandlingen mer behaglig

Stolen är utrustad med rygg värmealternativ. Denna funktion stöder och behagar effektivt upptining av spänningar,

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter