Massageolja - Almond 5 liter

En massageolja baserad på naturlig mandelolja med vintamin E. Ganska tjock massageolja som är lämplig till håriga områden samt till torr hud.

Billigast frakt från 65 kr
Delbetalning från 184,06 kr /Månad
Artikelnr: Massageolja-5liter
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
1 195 kr
Inklusive moms: 239 kr
st

Premium Almond Massageolja - 5 Liter 

Upptäck vår exklusiva massageolja tillverkad av ekologisk sötmandelolja  

  • Naturlig Skönhet: Vår massageolja är framställd med omsorgsfullt utvald naturlig mandelolja, känt för sina fuktgivande egenskaper och milda doft. Detta gör den idealisk för alla hudtyper, inklusive känslig hud.
  • Mjuk och Tjock Konsistens: Upplev en lyxig konsistens som är både tjock och len, vilket ger en smidig glidande känsla under massagen. Den är speciellt designad för att vara perfekt för håriga områden, vilket ger en behaglig och problemfri massage.
  • Vitamin E För Hudens Hälsa: Berikad med kraften av vitamin E, främjar vår massageolja hudens hälsa och ger en extra boost av antioxidanter. 
  • Fri från Kemikalier: Vi tror på att erbjuda det bästa för din hud, och därför är vår massageolja fri från skadliga kemikalier och tillsatser. Du kan känna dig trygg med att du ger din hud en ren och naturlig behandling.

Upplev en lyxig massageupplevelse som tar hand om både din kropp och själ. Ge dig själv förtroendet för en avkopplande stund med vår naturliga mandelolja och vitamin E-baserade massageolja. 

Beställ din massageolja idag och ge dina patienter den kärleken dom förtjänar!

Recensioner

Peter Johansson
Massageolja 5 liter almond
Jag har nyligen haft förmånen att prova denna fantastiska massageolja almond och jag måste säga att jag är fullständigt överväldigad av dess kvalitet och effektivitet.

För det första är förpackningen mycket praktisk. Den robusta 5-litersflaskan gör det enkelt att använda och förvara oljan utan spill eller kladd. Pumpsystemet är smidigt och ger exakt dosering, vilket är avgörande för en behaglig och effektiv massage.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna massageolja är dess näringsrika sammansättning. Mandeloljan ger en djup återfuktning åt huden, vilket resulterar i en mjuk och smidig känsla som ger en långvarig effekt.

Jag har använt många olika massageoljor genom åren, men denna sticker verkligen ut på grund av dess höga kvalitet och överkomliga pris. Den passar perfekt för både hemmabruk och professionella massageterapeuter.

Enastående produkt!

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vikt 5 kg
Storlek 5 liter

Liknande produkter

Även köpta produkter