Massageolja - Almond 1liter

En massageolja baserad på naturlig mandelolja med vintamin E. Ganska tjock massageolja som är lämplig till håriga områden samt till torr hud.

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: Massageolja-1liter
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
349 kr
Inklusive moms: 69,80 kr
st

Premium Almond Massageolja - 1 Liter 

Upptäck vår exklusiva massageolja  tillverkad av ekologisk sötmandelolja  


Denna lyxiga formula är utformad för att ge dig en djupgående och närande massageupplevelse som tar din avslappning till nya höjder.

  • Naturlig Skönhet: Vår massageolja är framställd med omsorgsfullt utvald naturlig mandelolja, känt för sina fuktgivande egenskaper och milda doft. Detta gör den idealisk för alla hudtyper, inklusive känslig hud.
  • Mjuk och Tjock Konsistens: Upplev en lyxig konsistens som är både tjock och len, vilket ger en smidig glidande känsla under massagen. Den är speciellt designad för att vara perfekt för håriga områden
  • Vitamin E För Hudens Hälsa: Berikad med kraften av vitamin E, främjar vår massageolja hudens hälsa och ger en extra boost av antioxidanter. Detta hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar och ger en strålande lyster.
  • Fri från Kemikalier: Vi tror på att erbjuda det bästa för din hud, och därför är vår massageolja fri från skadliga kemikalier och tillsatser. Du kan känna dig trygg med att du ger din hud en ren och naturlig olja

Upplev en lyxig massageupplevelse som tar hand om både din kropp och själ. Ge dig själv förtroendet för en avkopplande stund med vår naturliga mandelolja och vitamin E-baserade massageolja. 

Köp din massageolja idag och ge dina patienter den kärleken dom förtjänar!

Recensioner

Terese Lundqvist
Bästa massageoljan jag provat
Jobbat som massör flera åt och provat flera oljor, denna olja behöver man inte ta lika mycket och den håller längre

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vikt 1 kg
Storlek 1 liter

Liknande produkter

Även köpta produkter